2777
2789
ازبس تاپیک مهمون داری هامو زدم که شهره شدم اونایی که نمیدونن بگم من هرسال عید و تابستون پزیرای پونزده بیست روزه ی دوتا از زن داداش و داداشام هستم اونم چجوری ...حتی تو سفره انداختنم کمک نمیکنن و کلی بریز و بپاش و ....امسال تصمیم گرفتم بگم خونه نیستم میخایم بریم مسافرت از اول اسفند اعلام کردم ما میخوایم بریم مسافرت خونه نیستیم اما هرچی تصمیم میگیریم بدترش سرم میاد داداشه با زنش یه هفته قبل از عید اومدن و دوروز موندن و رفتن خونه پدرم و ... صبح روز عید با خیال راااااااااااحت داشتم هفت سین رو تزیین میکردم و ...شوهرمم خونه نبود و برا نهاربرمیگشت خونه .... دقیقاااااا دوساعت قبل از عید دیدم در زدن از چشمی نگاه کردم انگار برررررررق گرفت منو جاری کوچیکه و شوهر هیز و چش چرونش" که باهاش دعوام شده بود سر چش چرونی ش " پشت در بودن با سه تا ساک گنده
درو باز کردم اومدن تو یعنی جز سلام و ....چیزی نتونستم بگم هنگ کرده بودم اخه جاری قدرشناس محترمم بعداز اینکه حسابی مظلوم بازی دراورد و شوهرم بیکاره و ...مارو دوشید حتی پول سنوهای بارداری ش م ما میدادیم و ....اما کلی پشت سرمون حرف زدن و حرفامو به همه گفت....و حسابی از چشمم افتاد و حذف شد تو زندگیم واونم تو این هفت هشت ماه که خونه خریدیم حتی یه زنگ نزده و ....حتی یه پیام ندادن احوالی بپرسن و ....خیلییییی خیلیییییی بد کردن باهام بعد حالا دوساعت قبل از تحویل سال نو تو خونه م بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااه!!! چه بی ملاحظه. بی خبر اومدن مهمونی؟
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نفهم هااااااااااای مفت خور کل برنامه م رو بهم زدن برادر شوهره م انگار نه انگار منو شوهرم باهاش حرفمون شده و بی محلش کردیم گفتم بسلامتی حالا این وقت عید چطور بلیط گیر اوردین دیدم جاری گفت یه هفته س اومدیم خونه خواهرم بودیم باهاش حرفمون شد رفتیم ترمینال بلیط نبود واسه دهم گرفتیم اومدیم اینجا یعنی جایی نداشتن که اومدن وگرنه نیومدن بمن سر بزنن منم خیلی حرصم گرفت شروع کردم بداخلاقی و گلایه و هرچی فضولی کرده بودن و بدی بهشون گفتم و ....داشت دعای سال نو میخوند من در حال دعوا بودم