2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل بودن برای خانوما اینجوریه که تا وقتی کار می‌کنی همش میگی خدایا کی تموم میشه و خونه دار میشم تا لنگ ظهر بخوابم و برم برای خودم با ارامش بچرخم ولی تا خونه دار میشی دلتنگ کار میشی و میگی چه حیف بود اون روزا کاش دوباره شاغل بشم.من خودم دقیقا این حالتم 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
شاغل بودن برای خانوما اینجوریه که تا وقتی کار می‌کنی همش میگی خدایا کی تموم میشه و خونه دار میشم تا ...

من ۳ساله ازدواج کردم

ن کنکور شرکت کردم

ن سرکار رفتم

دوس دارم برم سرکار دستم توجیب خودم بره

شاغل بودن برای خانوما اینجوریه که تا وقتی کار می‌کنی همش میگی خدایا کی تموم میشه و خونه دار میشم تا ...

دقیقا همینه

من یه مدتی شاغل شدم ساعت کاریم زیاد بود بعدهم خسته میرسیدم خونه شاید باورت نشه  دلم واسه پوست کندن بادمجون و سرخ کردن سبزی و بارگذاشتن آبگوشت تنگ شده بود....بنظرم واسه یه مادر خیلی خوبه گ کاری داشته باشه گ تو خونه بتونه انجام بده

دقیقا همینه من یه مدتی شاغل شدم ساعت کاریم زیاد بود بعدهم خسته میرسیدم خونه شاید باورت نشه  دل ...

امسال خودمو خونه نشین کردم ولی پشیمونم دوباره از سال بعد میرم سرکار.دلم برای خوشی و دور همی با همکارا تنگ شده. ولی خداییش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌زمانی که شاغل بودم درآمد داشتم ولی فرصت نداشتم برم بازار بگردم خرج کنم همش به شوهرم میگفتم چه فایده پول داشته باشی نتونی خرج کنی ولی الان خونه دار شدم همش میگم اون موقع چه خوب بود همه کارام برنامه ریزی داشت فعال بودم همش حرف می‌زدیم میخندیدیم  الان همش توی خونه حوصله بیرون رفتن ندارم.با اینکه مشکل مالی اون زمان نداشتیم و الآنم ندارم ولی باز دلم برای روابط اجتماعی که داشتم تنگ شده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
کارتون چی بود مگ

پدر شوهرم شرکت داشت منو مدیر اجرایی یه بخش کوچیکش کرد هشت صبح تا هشت شب سرکار بودم ولی محیطش خیلی خوب بود همه دور هم خوش بودیم.

پدر شوهرم شرکت داشت منو مدیر اجرایی یه بخش کوچیکش کرد هشت صبح تا هشت شب سرکار بودم ولی محیطش خیلی خو ...

موفق باشید

بنظرتون برای اینکه کار خوب گیرم بیاد درس بخونم منطورم اینه مدرکم لیسانس اینا باشه؟یاکلاس کامپیوتر یا دوره حسابداری برم؟

موفق باشید بنظرتون برای اینکه کار خوب گیرم بیاد درس بخونم منطورم اینه مدرکم لیسانس اینا باشه؟یاکلاس ...

مدرک تخصصی مهم تره یعنی ببین توی چه زمینه ای میخوای کار کنی تحصیل یا مدرک از کلاس های آزاد مرتبط با اون رو بگیر.موقع استخدام هم آراستگی ظاهر یعنی سادگی در عین شیک بودن فن بیان و رزومه خوب مهمه. در نهایت پارتی باشه هیچکدوم نباشه استخدامی.

ما شرکت استخدام میکرد قبلش رزومه و مدارک تخصصیش رو چک میکردیم که مرتبط با کارمون باشه و حداقل یه سال سابقه کار داشته باشه البته خیلی ها سابقه کار رو دروغ میزنن برای همین ما در جا تست صدا و یه سری سوال مرتبط میکردیم تا ازتحربه اش مطمئن بشیم .بعدش تا از در وارد میشد ظاهرش در نهایت فن بیان مجموع اینا خیلی موثره.ولی مدرک دانشگاهی برامون مهم نبود چون کلا مدرک دانشگاهی ها اغلب مرتبط نیست.