2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بگید برا تیرگی ناحیه خصوصی چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 49 پست
از عطاری ها عزیزم با آب قاطی کن یه مقدار. شل نشه ها. بعد بذار نقاط سیاه بدنت. 20 دقیقه بعد بشور.

ممنون عزیزم

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
حتمااا حتی اگه با دستگاهم هست به منم بگو ممنوووووووون

عزیزم من دیشب رفتم دکتر پرسیدمگفت دوتا روش داریم ، یکی روش پینک و اون یکی با دستگاه مونالیزا تاچ، گف دو جلسه با روش پینک کار میکنه اگه جواب داد که هیچ اگه نه با دستگاه مونالیزا کار میکنه ، ولی گف پینک رو ۹۰ درصد افراد جواب میده و شاید اصلا نیاز به مونالیزا نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.