2777
2789

چرا الان که میدونی بارداری بیبی استفاده کردی؟😐

کمرنگ پررنگی به میزان هورمون بارداری و جنس بیبی چک بستگی داره

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا الان که میدونی بارداری بیبی استفاده کردی؟😐 کمرنگ پررنگی به میزان هورمون بارداری و جنس بیبی چک ...

هستی جونببخشید من بارداری اولم پوچ بود الان بارداری دوممه خیلی حساسم هی چک میکنم ولی همش هاله هست

هستی جونببخشید من بارداری اولم پوچ بود الان بارداری دوممه خیلی حساسم هی چک میکنم ولی همش هاله هست

سونو برای ساک بارداری رفتی عزیزم؟

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
مربا جان خیلی ممنونم چون اول بارداری پوچ داشتم ذهنم درگیره

نه عزیزم مهم نیست بهش فکر نکن

من سر بچه دومم بتام خیلی خوب بالا مبرف ولی بی بی چکا هاله بود کلا

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
نه هیچکاری نکردم گفتم اخرسر برا تپش قلب برم هفته هشتم تورو خدا برام دعا کنید پوچ نباشه 

ان شالله که پوچ نیست عزیزم ولی برا ساک بری دیگه خیالت راحت میشه بعدم میری برا قلب

استرس نده به‌خودت با بیبی چک🥰😘

مربا جان بتای من ۸۸۷، هستش خوبه بنظرتون وای کاش ایندفعه بمونه ای خدا

عالیه عزیزممم

معلومه که میمونه این چه فکریه اخه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
قربونت عزیزم خدا به اندازه قلب مهربونت بده خیلی ممنونم ❤️❤️

با تودلیت برا منم دعا کن که خدا به منم بده 🫂

عزیزم انشاالله به حق امام حسین تو همین ماه باردار شی دامنت سرسبز شه انشاالله ❤️❤️😍😍

مرسی برای دعای قشنگت ان شالله انژریش هزاربرابر به زندگیت برگرده🥰😘🙌🏻