راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 عنوان هفته پنجم ولی، 437 بازدید | 14 پست سلام دوستان من هفته ی پنجم بارداریمه خدارو شکر ولی بی بی چکام خیلی کمرنگه اصلا پرنگ نیستن نگران شدم 1401/09/12 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 چرا الان که میدونی بارداری بیبی استفاده کردی؟😐کمرنگ پررنگی به میزان هورمون بارداری و جنس بیبی چک بستگی داره 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
مرباسابق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 11818 اصلا مهم نیستریلکس گن فقط عزیزم فقط به چیزای خوب فکر کن حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 چرا الان که میدونی بارداری بیبی استفاده کردی؟😐 کمرنگ پررنگی به میزان هورمون بارداری و جنس بیبی چک ... هستی جونببخشید من بارداری اولم پوچ بود الان بارداری دوممه خیلی حساسم هی چک میکنم ولی همش هاله هست
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 هستی جونببخشید من بارداری اولم پوچ بود الان بارداری دوممه خیلی حساسم هی چک میکنم ولی همش هاله هست سونو برای ساک بارداری رفتی عزیزم؟ 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 اصلا مهم نیست ریلکس گن فقط عزیزم فقط به چیزای خوب فکر کن مربا جان خیلی ممنونم چون اول بارداری پوچ داشتم ذهنم درگیره
مرباسابق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 11818 مربا جان خیلی ممنونم چون اول بارداری پوچ داشتم ذهنم درگیره نه عزیزم مهم نیست بهش فکر نکنمن سر بچه دومم بتام خیلی خوب بالا مبرف ولی بی بی چکا هاله بود کلا حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 سونو برای ساک بارداری رفتی عزیزم؟ نه هیچکاری نکردم گفتم اخرسر برا تپش قلب برم هفته هشتم تورو خدا برام دعا کنید پوچ نباشه
راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 نه عزیزم مهم نیست بهش فکر نکن من سر بچه دومم بتام خیلی خوب بالا مبرف ولی بی بی چکا هاله بود کلا مربا جان بتای من ۸۸۷، هستش خوبه بنظرتون وای کاش ایندفعه بمونه ای خدا
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 نه هیچکاری نکردم گفتم اخرسر برا تپش قلب برم هفته هشتم تورو خدا برام دعا کنید پوچ نباشه ان شالله که پوچ نیست عزیزم ولی برا ساک بری دیگه خیالت راحت میشه بعدم میری برا قلباسترس نده بهخودت با بیبی چک🥰😘 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
مرباسابق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 11818 مربا جان بتای من ۸۸۷، هستش خوبه بنظرتون وای کاش ایندفعه بمونه ای خدا عالیه عزیزممممعلومه که میمونه این چه فکریه اخه حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 ان شالله که پوچ نیست عزیزم ولی برا ساک بری دیگه خیالت راحت میشه بعدم میری برا قلب استرس نده بهخودت ... قربونت عزیزم خدا به اندازه قلب مهربونت بده خیلی ممنونم ❤️❤️
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 قربونت عزیزم خدا به اندازه قلب مهربونت بده خیلی ممنونم ❤️❤️ با تودلیت برا منم دعا کن که خدا به منم بده 🫂 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
راحیل1راحیل مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 158 با تودلیت برا منم دعا کن که خدا به منم بده 🫂 عزیزم انشاالله به حق امام حسین تو همین ماه باردار شی دامنت سرسبز شه انشاالله ❤️❤️😍😍
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 عزیزم انشاالله به حق امام حسین تو همین ماه باردار شی دامنت سرسبز شه انشاالله ❤️❤️😍😍 مرسی برای دعای قشنگت ان شالله انژریش هزاربرابر به زندگیت برگرده🥰😘🙌🏻 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️