2789
عنوان

درآمد خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 55 پست
میتونی کیک خونگی یا دونات درست کنی ببری مغازه ها بزارن برای فروش تو لبنیاتی هم میزارن من زیاد دیدم ا ...

آره همسرم مشکلی نداره.توقع درآمد زیاد که ندارم ولی راستش اصلا از آشپزی کردن و درست کردن ترشی خوشم نمیاد

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

من انجام ندادم ولی ، خانم همسایمون جواهردوزی میکنه، میگفت پارسال اگر مدام کار کنی تا ماهی ۸ تومنم در ...

اینجوری خیلی خوبه ولی شهر ما متاسفانه افتضاحه از لحاظ بازار کار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سفارش ترشی رو از کجا میشه گرفت؟

میتونی درست کنی ببری تو بازار یا تو میوه فروشی ها بزاری برات بفروشن یا تو بازارای هفتگی ببری خودت بفروشی 

پایین بدی میبرن سعی کن با دستکش و اینا کار کنی اینطوری فروشت بیشتره مغازه هایی هم که سبزیجات میفروشن مثل سبزی های آماده میتونی ببری 

یکمم میتونی درست کنی به عنوان تستر ببری برای همسایه ای دوستی کسی که سفارش بدن تو دیوار هم میتونی آگهی کنی باسلام هم میتونی

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
آره همسرم مشکلی نداره.توقع درآمد زیاد که ندارم ولی راستش اصلا از آشپزی کردن و درست کردن ترشی خوشم نم ...

چی دوست داری الان پول توی خوراک خوب بیشتره یکم سعیت رو بکن مثلا دونات یا شیرینی قاشقی رو امتحان کن وقتی سود کنی کم کم علاقه مند میشی به نظرم 

کدوم شهری؟؟

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
اینجوری خیلی خوبه ولی شهر ما متاسفانه افتضاحه از لحاظ بازار کار

یه چیز بگم بهت، پول درآوردن زحمت داره، همت میخواد.

نیست و من حوصله ندارم و .... به پول ختم نمیشه.

کلا باید همت کنی و تلاش.

اگر پول راحت درمیومد که همه پولدار بودن.

مثلا همین کار جواهردوزی رو میشه برای شهرهای اطراف انجام داد.

حرفم اینه پول بخوای باید همت کنی ، هنر داشته باشی و در کنار هنر تلاش هم بکنی

چی دوست داری الان پول توی خوراک خوب بیشتره یکم سعیت رو بکن مثلا دونات یا شیرینی قاشقی رو امتحان کن و ...

آره واقعا باید امتحان کرد

یکی از شهرستانای کرمانشاه

آره واقعا باید امتحان کرد یکی از شهرستانای کرمانشاه

اگه جدی هستی روش فردا برو تو کارش اگه خوابت نمیاد و موادش رو داری و همیرت بیدار نمیشه الان یکمی درست کن ببین چجوری میشه تا دستت بیاد 

بعدم روشون رو تزئینات قشنگ کن و توی ظرف یکبار مصرف بچین منگنه بزن و ببر برای فروش برای دونات عالیه این کار من جای تو هیجان گرفتم کاش این کارو کنی 

یه چیز بگم بهت، پول درآوردن زحمت داره، همت میخواد. نیست و من حوصله ندارم و .... به پول ختم نمیشه. ...

آره واقعا درسته.اگه شهر ما کارایی توی این مایه ها داشت حتما انجام میدادم و براش تلاش میکردم ولی نیست متاسفانه

اگه جدی هستی روش فردا برو تو کارش اگه خوابت نمیاد و موادش رو داری و همیرت بیدار نمیشه الان یکمی درست ...

صبا جون راستشو بخوای دونات رو خواهرشوهرم قبلا امتحان کرد.چون به آشپزی و درست کردن شیرینی خیلی علاقه داره یه بار درست کرد و توی بسته بندی خیلی شیک وخوشگل به مغازه ها نمونه کارشو نشون داده بود خیلی خوششون اومده بود ولی بخاطر نداشتن برند و تاریخ انقضا نتونستن ازش قبول کنن.اونم همرو تو راه برگشتش دور انداخته بود

صبا جون راستشو بخوای دونات رو خواهرشوهرم قبلا امتحان کرد.چون به آشپزی و درست کردن شیرینی خیلی علاقه ...

اگر خیاطی بلدی، یه مدت برای کسی سری دوزی کن.

خیلیم وارد بودن نمیخواد ها.

فقط به دوخت مسلط باشی کافیه.

بعد اگر زرنگ باشی و چم و خم کار رو یاد بگیری با همین خواهرشوهرت تولیدی بزنین

صبا جون راستشو بخوای دونات رو خواهرشوهرم قبلا امتحان کرد.چون به آشپزی و درست کردن شیرینی خیلی علاقه ...

آهان میدونی اخه تو محل ما اصلا اینطوری نیست و اینجور محصولات زود فروش میره 

خوب پیاز داغ . مربا . سبزی سرخ شده اینارم میتونی امتحان کنی

میدونی چون سنتم زیاد نیست به نظرم تو کار هنری میتونی خیلی خوب رشد کنی هنر خواستی بلدی 

شغل همسرت چیه نمیتونی تو اون کار فعالیت کنی

آهان میدونی اخه تو محل ما اصلا اینطوری نیست و اینجور محصولات زود فروش میره  خوب پیاز داغ . مرب ...

نه همسرم توی یه شرکت کار میکنه توی شهر دیگه.متاسفانه دوماه یبار همو میبینیم الانم باید هرجوری شده تلاشمون بکنیم که منو دخترمم بریم پیشش

[QUOTE=261961380]اگر خیاطی بلدی، یه مدت برای کسی سری دوزی کن. خیلیم وارد بودن نمیخواد ها. فقط به دوخت مسلط باشی 

میشه توی خونه کار کرد؟ببخشید میشه بگین دقیقا چ چیزایی لازم داره؟

نه همسرم توی یه شرکت کار میکنه توی شهر دیگه.متاسفانه دوماه یبار همو میبینیم الانم باید هرجوری شده تل ...

خواهرانه بهت میگم حتمی برو پیشش حتی اگه سختی داره 

کجا کار میکنه شاید اونجا بازار فروشش فرق کنه 

ببین یکی از اقوامم سفره میگرفت از بازارای عمده فروشی بعد میوورد میداد به بعضی از خانم ها تو خونه اونا سری دوزی و دور دوزی میکردن بسته بندی میکرد و میفروخت البته اون بازار فروشش رو داشت شما میتونی بری و به پخش ها و مغازه ها هم بفروشی

[QUOTE=261961380]اگر خیاطی بلدی، یه مدت برای کسی سری دوزی کن. خیلیم وارد بودن نمیخواد ها. فقط به دوخ ...

تو تهران پر اینجور کارا.

اصطلاحا میگن مزدی دوز.

مثلا هر شلوار ، ۵۰۰۰ تومن میدن، مثالها.

برش خورده میارن، شما باید دوخت هاشو بزنین.

این کار سری دوزی .

لازم نیست به خیاطی مسلط باشی.

چون برش خورده برات میارن