2777
2789
عنوان

ی سوال +عکس

252 بازدید | 18 پست

پستونک برابچم گرفتم ۳ماهشه ..پستونک اولش مدلش فرق داش وارتودنسی بودحالااینی ک گرفتم گرده وسرش شبیه سینه مادر..

حالااصلاتودهنش جدیدرونمیتونه نگه داره هم سرمیخوره هم گردیه جلوبینیشومیگیره...

ازچی میتونه باشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم الان بچتون کوچیکه ولی خواهشششش میکنم تا قبل از ۷.۸ ماهگی نهایت یکسالگی این پستونکو ازش بگیر 

خیلییی بده ☹

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

بنظرم نمیگرفتی بهتر بود واسه ماهیچه های فک بچه ضرر داره.و حتی آینده برای دندون در اوردنش.عادت میکنه و سخت باید ترکش بدی..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
گلم الان بچتون کوچیکه ولی خواهشششش میکنم تا قبل از ۷.۸ ماهگی نهایت یکسالگی این پستونکو ازش بگیر  ...

چرا بده؟؟ پسرم ۱۸ ماهشه میخوره خودمم تا ۴ سالگی خوردم مشکلی هم پیش نیومده خدا رو شکر

گلم الان بچتون کوچیکه ولی خواهشششش میکنم تا قبل از ۷.۸ ماهگی نهایت یکسالگی این پستونکو ازش بگیر  ...

تا یکسالگی هم خیلی زیاده..همونم کلی ب ضرر بچس.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با پستونک ناپاک میشن؟

یا بچه ۱۰-۱۲ ساله ای یا عقلت نمیرسه من چی گفتم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نی نی ها نیاز ندارن ب پستونک اونا مثل اینه صاف و پاکن ما عادتشون میدیم ب همه چی😊

اتفاقا خوبه من اشتباه کردم ندادم ، بچه هایی که پستونک میخورن آرامششون بیشتره

در جایی همین نزدیکی خدا صدای ما را میشنود