2777
2789
عنوان

یه جمله عاشقانه برای پیام به همسر بگید بهم😁❤یا پیام،اس م اس

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تاپیکو از صفحه یک ببین . استارترش نیست ولی همه دارن ادامه میدن . به تاپیکای استارتر نگاه کن یکی دیگه هم داره ایده های عاشقانه اونم باحاله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/268938/پیامک-عاشقانه-به-همسر-عزیزم?page=226

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اونجایی که حس کردی کسی نیست

اونجایی که توی اشکات غرق شدی

اونجایی که لبخند از یادت رفت

اونجایی که خسته شدی

دقیقا همون موقع ها به من فکر کن

من اینجا منتظرم تو بیای تو بغلم

همه‌ی غمات رو بزاری روی دوش من🥺❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

ایول دمت گرم غش میکنه 😂😍❤

😂♥️

فقط حواست باشه جاهای اضافی‌ش رو حذف کنیااا

میخواستم تاپیک بزنم رو چالش بزارم که دیگه حوصله‌اش رو نداشتم😅

إمضا رو تا آخࢪ بخون♥️  هر موقع که دیدی حال دلت داره خراب میشه🙃 این ذکر رو بگو: الا بذکرالله تطمئن القلوب🌷❣       اول یک صلوات بفرست برای همه نی‌نی‌سایتی‌ها از جمله خودت😉  دوم اینکه هیچ‌وقت کسی رو قضاوت نکن! باشہ ؟ میدونی چرا؟ چون تو، در زندگی اون فرد نیستی و نبودی! سختی کشیدن هاش رو ندیدی! اگه دغدغه یکی به نظرت مسخره اومد، بهش نگو! شاید اون دغدغه از نظر خودش خیلی بزرگ باشه😕  سوم اینکه به همه احترام بزار، از کوچیک تا بزرگ! با  احترام گذاشتن  به دیگران، شخصیت خودت رو بالا‌تر میبری... چہارم اینکه حواست به این زبون شیطونت باشه😃 ممکنه یک حرفی ازش خارج بشه که یک نفر رو با اون حرف نابود کنه😖💔اهـــــا  راستی یادم رفت بگم:🙃 اکثر ادم هایی که میان اینجا تنها و زخم خورده هستند و تـــــو،،، اره خودت! حواست باشه که نمک نپاشی روی زخم شون😖😇به خدا اگر کمی طاقت و صبر داشته باشیم، روز هایی برای ما میرسد که تمام گذشته تلخ مان جبران شود...  لطفاً من رو هم توی تاپیک های مذهبی و داستان زندگی تگ کن😃🌹 باشه؟!🙃