2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا قدم کوچولوت مبارک....از این فرصت استفاده کن و با لذت به کوچولوت عشق بده

دوما،نگرانیت بابت الکی گریه کردن و این صحبتا یه موضوعه به نام افسردگی بعد از زایمان،مادر به دلیل اینکه فشااااار بسیار زیادی رو تحمل کرده و فکر میکنه توی این فشار تنها بوده،از لحاظ روان بهم میریزه،که راه حلش اینه بدونی،تو تنها نبودی،آدمای مهم زندگیت تک تک اون ثانیه ها رو با تو درد کشیدن و از دردت ناراحت شدن و الانم همه کمک میکنن در حد توانشون تا تو سرپا بشی.

سوما برای شیر دادن به نی نی و بعدش اروغ زدنش نباید عجول باشی،شیر که دادی بلندش کن بذار روی دوشت و آروم نوازش طور از بالا تا پایین کمرشو ماساژ بدی،بعد از یمدت کوتاه اروغش رو میزنه

چهارما راستش از زایمان طبیعی و بخیه هاش اطلاع ندارم چون خودم سز شدم.

از این روزااااات نهایت لذت رو ببر،حتی گریه هاش وقتی اروم نمیشه و تو کلافه میشیو نمیدونی باید چکار کنی،اینو کسی بهت میگه که یه بچه اورد و قدر اون لحظه را ندونست و دوباره مادر شدن براش غیر ممکن شده

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
شیاف مقعدی میشه یا واژنی؟! خیلی میترسم ب قسمت پایین تنم دست بزنم فقط اب میگیرم میشورم 

خب دکترت بهت سرم شستشو نداده؟ من با اون هرسری بعد از دستشویی میشستم خودم رو و اینکه زیرت یه بالشت کوچیک بذار کامل نشین بین دراز کش و نشستن بشین تو همون حالتم میتونی رو پهلوشی به بچت شیر بدی اروق اینام اگه کسی کمکته بده بگیرن نبود بذار رو دستت بگیر 

من خوشبختم😍بیاین همیشه به چیزای خوب فکر کنیم و جذبش کنیم

بخیه‌ها نباید اذیتت کنند، چک کن عفونت نکنند

تا می‌تونی کمک بگیر برای بچه نگه‌داشتن که به اندازه کافی بخوابی و خوب و به موقع غذا بخوری

بچه رو هم هر بار شیر دادی، ۱۵-۲۰ دقیقه روی شونه بذار و آروم پشتش رو بمال… اینجوری مشکل رفلاکس هم پیدا نمی‌کنه

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

وای من تو ماه نهمم همینجوری اشک از چشمام سرازیر میشه بی دلیل بعد زایمان چه گلی به سرم بگیرم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
دقیقا با اینکه شکر خدا همه چی خوبه اما نمیدونم چمه ی غم خیلی بزرگی رو دلمه خیلی بزرگ

منم همین بودم داداشم اومده بودعیادت بازنش خونمون من گریه میکردم داداشم میگفت ب شوهرم تواذیتش کردی؟

مامانم میگفت ن این کارشه مارودیوونه کرده.......همون شبم بچم زردیش رفت بالا ودوشب رفتم بیمارستان ....

شیاف مقعدی میشه یا واژنی؟! خیلی میترسم ب قسمت پایین تنم دست بزنم فقط اب میگیرم میشورم 

منم بعداز سقط خیلی میترسم ب واژنم دست بزنم، تا 2ماه بعد ک نزدیکی داشتیم ب شدت میترسیدم از رابطه 

الان شما فکرکنم دقیقا همون حسو داری 

من حس میکردم رحمم شل شده مثل بادکنک شل. و آویزونه اصلا می‌فهمیدم محکم نیست 😢سرجاش 

بخیه‌ها نباید اذیتت کنند، چک کن عفونت نکنند تا می‌تونی کمک بگیر برای بچه نگه‌داشتن که به اندازه کاف ...

چند روز پیش با اب سرد خودم و شستم دردم گرف از اون لحظه موقعه مدفوع کردن

شیاف معقدی چطور بهت نگفتن ...برای من مثل نقل و نبات شیاف میدادن دستم البته سز بودم ...گریه هات کاملا طبیعیه ...من که هندزفری میزاشتم و های های گریه می کردم ...بعدش این مرحله استرس فراوان که بچم گوشش نمیشنوه 😂😂طفلک بچه سی روزه کلی ازش توقع داشتم حتی تاپیک زدم نی نی سایت خداخیر بده بعضیا چقدر ترسوندنم...برای شیرم به پهلو بخواب زیر بچه متکا شیردهی بزار و شیر بده

چند روز پیش با اب سرد خودم و شستم دردم گرف از اون لحظه موقعه مدفوع کردن

ببین… بخیه طبیعی رو همون یکی دو روز اول فقط حس می‌کنه آدم

به‌نظرم برو دکتر معاینه کنه، شاید عفونت کرده یا ورم داره

دوستانی هم که میگن شیاف… شیاف برای سزارین لازمه، بخیه طبیعی درد نداره مثل سزارین که شیاف لازم داشته باشه

مگر اینکه عفونت کنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز