2777
2789

سلام من هیچ وقت مذهبی نبودم  یه مدت خداناباور شده بودم اما نمیدونم چه طوری کم کم یه جورایی ضدیت با مذهب رو کنار گذاشتم و تا حدودی دلم نرم شد از کسایی که مذهبی بودن میخواستم واسم دعا کنن الان یه مدته دلم میخواد خودم دعا کنم ولی چندین ساله دعا نکردم نمیدونم واقعا میشه برگشت یا نه 

خیلی میبینم اینجا چله میگیرین انگار یه خوشبینی ای نسبت بهش دارم به نظرتون اگه یه چله واسه حاجتم بگیرم چی میشه ؟ 

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

نظري ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینجور تاپیکا ممنوعه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بحث رو سیاسی میکنن ک قفل کنی بهتره

چه ربطی به سیاست داره مسئله شخصیه

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

من که نمیدونم چی میشه...ولی دعا یعنی چی؟یعنی حرف زدن با خدا دیگه...ما لقمه رو دور سرمون میچرخونیم ....کلی قانون میذاریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔