2777
2789

دخترم از روزی که رفته مدرسه خیلی بهونه گیرشده خیلی زیاد.عصبی شده ووسواس گرفتتش میخواست ببینم دخترای شمام اینجوری شدن؟قبلا خیلی آروم بود

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ،تازه اولش زیاد دوست نداشت ولی الان خداروشکر راضیه و دوست داره 

دخترمنم دوست داره اصلا نمیگه نمیخوام برم ولی خب خیلی بهونه گیر شده همش الکی بهونه میگیره نمیدونم چرا اینجوری شده

دختر من معلمش میگه با بچه ها ناسازگاره نه کسی رو کتک میزنه نه حرف زشتی میزنه سر چیزای بیخودی دعوا میکنن مثلا امروز سر اینکه مداد تو زشته دفتر من قشنگه دعوا میکنن فرداش آشتی میکنن معلمش هی بهم میگه مشکل داره منم دنبال مشاورم بخدا انقد ناراحتم انقد گریه کردم اصلا مشکل درسی خداروشکر نداره

از احوالات مدرسه ازش بپرس ،شاید چیزی اذیتش میکنه

پرسیدم  خودشم تعریف میکنه همیشه.میدونی خیلی درونگرا وخجالتیه درسش عالیه ولی وقتی معلم ازش سوال میپرسه خیلی آروم جواب میده تنها مشکلش اینه

دختر من معلمش میگه با بچه ها ناسازگاره نه کسی رو کتک میزنه نه حرف زشتی میزنه سر چیزای بیخودی دعوا می ...

آخه من پرسیدم دخترمن هیچ مشکلی هم باکسی نداره اصلا نمیدونم چرا اینقدر بهونه گیر شده اصلا اعتماد بنفس نداره وخیلی خجالتیه.مثلا توخونه توقع داره بتونه مثل من نقاشی بکشه آخه من نقاشیم خیلی خوبه اونم نسبت به سنش عالیه نقاشیش ولی همش گریه میکنه میگه منم میخوام اینجوری بکشم تابد میکشه گریه ودادو بیداد میکنه.اینقدر قبلا آروم ومهربون بود اصلا بهونه نمیگرفت منم میخوام ببرم مشاوره