2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم عجیب اومد

آخه کارشناسی ارشد رشته کاملا تئوری که اصلا درس عملی نداره امسال ترمی حدودا 4 میلیون و خرده ای نزدیک 5 تومن در اومده برای کسیکه می شناسم

تازه هر سالم اضافه میشه

حالا کارشناسی درسته هزینه کلی کمتره ولی خب رشته مهندسی کلی درسای عملی داره که هزینه ش بیشتره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

آخه کارشناسی ارشد رشته کاملا تئوری که اصلا درس عملی نداره امسال ترمی حدودا 4 میلیون و خرده ای نزدیک ...

به نظر منم حداقل سه تومن باید باشه حالا شاید شهر به شهر فرق میکنه

اره یکی از اشناهام پیام نور مشهد رشته مهندسی صنایع ترم سوم این ترم حدود۱۶ واحد برداشته ۱۵۰۰

من غیرحضوری رو می‌خوام اگه واقعا حدود این قیمت باشه خیلی خوب میشه البته شاید امسال بیشتر کنن

من غیرحضوری رو می‌خوام اگه واقعا حدود این قیمت باشه خیلی خوب میشه البته شاید امسال بیشتر کنن

هر سال بیشتر میشه کامل غیرحضوری نیس گلم بعضی رشته ها عملی داره که باید حضوری شرکت کنین و به همون نسبت شهریش میره بالاتر

چه رشته ای میخوای ثبت نام کنی؟