اصلا نمیتونم غذا بخورم...فقط کافیه حواسم نباشه یهو دندونای دیگه بهش بخوره جیغم میره بالا...۳ تومن گرفت که عصب کشی کرد.....دکتره خیلی مغروره.....باهام لج کرده....میگم یه هفته است درد دارم میگه طبیعیه....همه میگن بد پر کرده که درد داری....🤕🤕🤕🤕
نمیدونم چیکار کنم...حاضر نیست دوباره خالی کنه و ریشه ها رو جک کنه...برعکس دندون آسیاب پایین هم هست....یه هفته است از دل درد دارم میمیرم....ننیتونم درست غذا رو بجوم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چی بگم پنج تومن خرج کردم کردم الان کل دهنم زخمه همون دندون که درست کرد هم اذیت داره میخام برم پیش متخصص لثه ببینه چشه اعصابمم خورده یه هفته اس گشنم یا سوپ میخورم یا غذا رو همینجوری قورت میدم میره
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من دندونمو عصب کشی کردم ولی همونجا پر نکرد گفت دارو گذاشتم تو دندونت بعد هم یه چیزی مدل گچ زد ب دندونم گفت تا یه هفته ملاحظه کن و قرص چرک خشک کن بخور بعد یه هفته پر کرد اصلا درد هم نداشتم
میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
نه چیزی نگفت....پر کرده انگاری تو همون یک جلسه..... اصلا نگفت پانسمانه دوباره بیا......
اشتباه کرده .ممکنه دندون حساسیت داشته باشه .مال من توی ۲ الی ۳ جلسه عصب کشی میکرد .تو کانالش باید مواد بزاره که عفونت نکنه .میتونی بری شکایت کنی .۳ میلیون خیلی زیاد دادی