2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا سخت بود ممنونم از پاسختون

حس خوبی بهم داد حل کردنش یاد دبستانم افتادم🙃

🌙eccedentesiast                                                                                                                   
بیت شعر که میشه بیت از سعدی که میگه: عالم بی عمل به که ماند.    به زنبور بی عسل. حالا ...

ممنونم از ۵۰ نفر پرسیدم فقط شما گفتی

باهوش بابا باهوش👌👌👌👌👌

بله خودش گذاشته

مادر عزیز دیدم که دوستان پاسخ درست رو دادند.اگر باز هم نمونه جمع این شکلی دیدید که نتونستید مخرج مشترک بگیرید یعنی مثلا مخرج کوچیک تر ضرب در هیچ عددی به اون مخرج نمیرسید،مخرج کوچیکه که اینجا ۳ هست رو در اون مخرج بزرگه ضرب کنید و همینطور برعکس.صورت ها هم ضرب کنید.بعد جواب که به دست اومد ساده کنید.

قسم به ٱمیدی که در ناٱمیدی می روید،همه چیز درست خواهد شد.در دیوار دل خود بنویسید خدا هست🌱.
ممنونم از ۵۰ نفر پرسیدم فقط شما گفتی باهوش بابا باهوش👌👌👌👌👌 بله خودش گذاشته

واقعا🙈😘

همون لحظه اول که سوال رو خوندم فهمیدم.

سوال ریاضی منظورش این هست که بچه بدونه اولویت عملیات های ریاضی رو . یعنی بدونه که مثلا وقتی توی یک مساله ریاضی هم علامت جمع هست هم ضربدر و هم تقسیم ( کسر) باید اول کدوم رو انجام بده . چون اگر اینها رو ندونه جوابش غلط میشه.

مادر عزیز دیدم که دوستان پاسخ درست رو دادند.اگر باز هم نمونه جمع این شکلی دیدید که نتونستید مخرج مشت ...

ممنونم بزرگوار که وقت گداشتید و کامل توضیح دادید،متاسفانه اصلا این مبحث تدریس نشده و نمونه سوال داده شده

اما خودم یاد گرفتم 👌

براتون صلوات فرستادم که تااین حد زحمت کشیدید خیرببینی

مرسی عزیزم

قربونت برم کاری نکردم💗

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز