2777
2789

پول الانو داشتم به خودم میرسیدم یه آدم خوب پیدا میشد باهاش ازدواج میکردم...ادامه تحصیلم میدادم

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک کردم توام متولد۷۵مثل من  وییی میترسم از سی سالگی  نمیدونم چرا🤯

آره صورتم کمترم میزنه حتی۲۲و اونجاهابهم گفتن خیلی ها

آره یه بحرانه ۳۰سالگی...

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

پنج سال دیگه اس و فکر کنم خیلی عادی زندگی میکنم و لذت میبرم ...برنامه دارم ولی الویت اولم زندگی آدم گونه و شاد بودنه

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

از سی به بعد یه ارامشی گرفتم که کاش زودتر میرسید

از رفتار اطرافیانم دیگه ناراحت نمیشم

از کسی بجز همسرم توقع ای ندارم

اتفاقی بیوفته دستپاچه نمیشم میگم چندروز دیگه عادی میشه پس چرا الان باید خودمو داغون کنم

کارهایی که همش پشت گوش انداختم ردیف کردم دارم انجام میدم

حس میکنم از سی تا چهل مثل  استراحت دونیمه ی فوتباله 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
چهل سالمه اگه به سی برمیگشتم سعی میکردم اول خودم رو دوست داشته باشم و اولین اولویت تو زندگی'خودم با ...

دقیقا منم

برمیگردم میبینم چه دغدغه های مسخره ای داشتم

برای چه چیزا و چه کسایی زندگیمو تلخ کردم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️