2777
2789
عنوان

بهش بگم آیا؟

117 بازدید | 14 پست

من و یه آقایی یه سال باهم تو رابطه بودیم اون اولاش خیلی علاقه ای نشون نمیداد اما بعدش واقعا باهام خوب شد اما من به دلایل شخصی این رابطه رو تموم کردم با وجود اینکه خیلی دوسش داشتم و الان واقعا سختمه نبودنش هر دو باهم همکاریم البته الان محل کارمون جداست از شرایط مالیش با خبر بودم و ۱۴ تومان بهش قرض دادم البته خورد خورد بهش دادم روز اخر که خواستم باهاش تموم کنم گفت ندارم پولتو بدم و میدونم که راست میگه اما واقعا سختمه از پولم بگذرم اینم بگم من دو ماه بود میگفتم جدا شیم قبول نمیکرد تا بالاخره ۳ هفته ی قبل قبول کرد گفت پول و نمیتونم بدم حالا به نظرتون بهش پیام بدم شماره کارت بفرستم یا بی خیال پولم بشم؟فک نکنه به بهانه پوول خواستم ارتباط بگیرم باهاش و اینکه میترسم عصبی شه و دعوامون شه چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره کارت بفرست براش  سلامی آقای فلانی لطفاً براتون مقدوره پولم رو بزنین ب کارتم

همش میگفت تو در حقم معرفت نشون دادی کمکم کردی من شرمندتم چطوری جبران کنم الان واقعا نگرانم شرایطش اوکی نباشه و اذیت شه 

۱۴ تمن کمه؟ بگو کم کم بریزه حسابت

یه بار گفتم گفت هر ماه ۵۰۰ میزنه اما نزد نگرانم دعوامون شه کینه به دل بگیره یا هر چیز دیگه ای اخه ما رابطمون خوب بود بدون دعوا و تنش با ارامش الان نگرانم

بگو کم گم برگردونه اما وقتی پول بدون رسید یا هر ضمانتی به کسی میدین برنگشته حسابش کنین

از دوستم وکیله پرسیدم گفت میشه از رو رسید شکایت کرد اما نمیخوام این کارو بکنم واقعا 

همش میگفت تو در حقم معرفت نشون دادی کمکم کردی من شرمندتم چطوری جبران کنم الان واقعا نگرانم شرایطش او ...

یعنی چی این حرف عزیزم شما همین ک بهش پول دادی کلی لطف کردی دلیل این نمیشه که گفته معرفت ب هرج داری حالا از حق و زحمت خودت بگذری 

ما که از بیرون میبینیم ب نظرم کار بدی میکنی

یه بار گفتم گفت هر ماه ۵۰۰ میزنه اما نزد نگرانم دعوامون شه کینه به دل بگیره یا هر چیز دیگه ای اخه ما ...

الانم باارامش بگو عزیزم دعوا نداره که

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
یعنی چی این حرف عزیزم شما همین ک بهش پول دادی کلی لطف کردی دلیل این نمیشه که گفته معرفت ب هرج داری ح ...

من خیلی بی زبونم اصولا.اما الان شرایط خودم بده و اینکه اون حتی نگفت تلاشمو میکنم پولتو پس بدم گفت نمیدم و این منو ناراحت میکنه

من حتی روم نمیشه اس بزنم بگم پولمو بده🙃

اون که پس نمیده ولی از این ب بعد به کسی قرض نده یا میدی ازش کارت ملی ای چیزی بگیر ,ولی توکه میگی دلم میسوزه یا نمیتونم پس بگیرم ودعوا میشه,اینو یادت باشه برای گرفتن حقت تو هرشرایطی کوتاه نیا,این جزیی از عزت نفسته,یعنی من حقمو میگیرم برامم مهم نیست کی چی فکرمیکنه,حتی اگه چهارده تومن برات پولی نیست بازم سعی کن پس بگیری هرطور که شده,چون ازت سواستفاده شده,یعنی چی نداره؟؟ مشکل خودشه نه تو, این شرایطتت برای دوست من پیش اومد, جایی کارمیکرد و طرف یه پسرجوون بود میگفت هروقت خواستی حقوقت رو حتی زودتر میدم چیزی ام لازم داشتی بگو اینم چندوقت کارکرد یروز طرف بهش گفت دیگه نیا ,فقط کلیدو بده برو پولتو میزنم, اینم از سر سادگی رفته کلیدوداده دوسالم گذشته پولش‌ونتونست بگیره,.هی زنگ میزد که پولمو میریزید پسره هم مودب و البته زبون باز اینو هی فریب میداد که حالامیدم ندارم,انقدر گفت اینم خسته شد بیخیالش شد,تازه اون اونجا زحمت کشیده بود نتونست پولشو بگیره شماکه خودت دودستی تقدیم کردی... مِن بعد بکسی اعتمادنکن