2777
2789
عنوان

خارج رحمی لطفا راهنمایی کنید

53 بازدید | 10 پست

خانم ها من 8 هفته ام و اصلا سونو انجام ندادم قرار فردا نوبت برا سونو بگیرم ولی خیلی میترسم آخه امروز زیر دلم تیر میکشه و یبوست و حالت تهوع هم که 2 هفته است دارم سینه هامم به شدت درد میکنه خصوصا صبح ولی حالا بیشتر از هم زیر دلم که تیر میکشه نگرانم کرده مثه وقتایی که تخمک آزاد میکردم این درد و حس میکنم، بنظرتون خطرناکه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر امیدوارم همینطور باشه، میشه علائم رو بگی

من دقیق سر موعد خون دیدم اما هی شبیه روز اول بود و زیاد نمیشد و مدام عین روز اول پری درد داشتم تا چهار روز همینجوری. رفتم بی بی خریدم فوری دو خط شد آز دادم بتام کم بود و دوروز بعدش تکرار کردم کم رفته بود بالا. بتام تا پنج هزار رفت اما هیچی تو سونو نبود همچنان درد و خونریزی یه خون غلیظ و عین قیر سیاه دیگه مشخص شد تو لولمه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
ممنون تو^یح دادی استرسم کم شد 

خیالت تخت شما هیچ مشکلی نداری زن داداش منم الان هجده هفتشه مدام هی زنگ میزد بهم که درد دارم و فلانو بهمان گفتم هیچیت نیست بابا. شمام حرفای اونو تکراری کردی یاد اون افتادم نی نیش دخمله

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗