2777
2789

بچه ها این ویروس جدیده چیه افتاده به جون بچه هامون.سرفه های خیلی شدید بی حالی و‌تب و‌بی اشتهایی.انتی بیوتیکای معمولی هم جواب نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه حالم از هرچی مریضیه بهم میخوره 

ما که جنوبیم ۹ ماه سال هوا جهنمه همش یاید تو خونه باشیم ، ۳ماهم ک سرد میشه همش درگیر مریضیم هیچ جا نباید بریم ، نفس نباید بکشیم ک یوقت مریض نشیم اه

وای بخدا من داغون شدم دخترم ۳هفتس مریضه  ی سرفه هایی میکنه عجیب غریب هرچی دکتر بردم فایده ندار ...

انتی بیوتیکاری معمولی جواب نمیده.دکتر به دخترم اول فارمنتین داد،بعد ازیتر,الانم فاریناتت.دختر من از سرفه چشاش نیمه باز شده بود دیگه.جیگرم خون شد توی سه چهار روز یک کیلو کم کرد هیچی نمیخورد

انتی بیوتیکاری معمولی جواب نمیده.دکتر به دخترم اول فارمنتین داد،بعد ازیتر,الانم فاریناتت.دختر من از ...

دختر منم همینطوره خیلی ضعیف شده

من اول اموکسی کلاو داد خوب نشد بعد ازیترو داد ک پیدا نکردیم بعد دوباره قرص داد واسه سرفش بازم خوب نشد حالا دوباره اموکسی داد و مجبور شد امپول بزنه 

دختر منم همینطوره خیلی ضعیف شده من اول اموکسی کلاو داد خوب نشد بعد ازیترو داد ک پیدا نکردیم بعد دوب ...

🥺🥺🥺 دختر من ۶ ساله.قبلا هم به نسبت مریض میشد ولی این دوسع ماهه بی سابقه بوده این مریضی.تند تند نفس میکشید منم باهاش زجر میکشیدم.داروهای جدید یکم بهترش کرده.خودمونو تو خونه قرنظینه کردیم خودمم گرفتم

راست یا دروغ یه پزشکی گفت هوا و آب رو آلوده کردن این حجم از مریضی که خوب نمیشه و طولانی دست بشر توشه ...

اصلا بی سابقه ست بخدا.مگه مبشه ادم پشت سرهم مریض بشه.من ادم بزرگم توی این دو‌ماه سه بار سخت سرما خوردم