2777
2789
عنوان

حس پری و بارداری ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 108 پست
خودتم سونو و یه ازمایش کلی باید بدی عزیزدلم که چکاپ کامل بشی برو دکتر .. خداروشکر همسرت سالمه پنجاه ...

یعنی قبل این که برم دکتر باید سنو ازمایش بدم تو رفتی دکتر قبل بارداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیگم‌کسی امید الکی بده بهم خودم دو سال اقدامم همه چی می دونم دیگع همه جوانب در نظر گرفتم من مشکلی ...

چند روز عقب انداختی؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

خانوماااا

من ۷ اذر پریودم تموم شده

از ۸ اذر دیگه جلوگیری نمیکنم

تو این دوره ی بعد پاک شدن امکان بارداری هست؟؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
نمی دونم چی شد  یهو دردم گرفت رفتم دکتر و معاینه کرد و گفت کیسه آب اومده داخل واژن و متاسفانه ...

الهی بمیرم😭😭😭😭😭خدا بهت خوشگلشو ببخشه عزیزم ناراحت نباش😿😿😿😿😿😿ولی تا ماه اخر بارداری اجازه معاینه نده دیگه چون معاینه خودش کیسه اب رو پاره میکنه🥺دردت به جونم غصه نخور باز باردارمیشی

استراحت کن عزیزم  فکر نکن لک نمی بینی همه چی اوکیه  من تا لحظه آخر یه دونه لک هم نداشتم& ...

چشم گلم ممنون از راهنماییت، مطمئنم به زودی بازم باردار میشی و دلت شاد میشه ❤️

بلهه هست  

وایی خدااااااااکنه اخر ماه مثبت شه تستم خیلی ذوقشو دارم نی نی دختر دلم‌میخواددد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
وایی خدااااااااکنه اخر ماه مثبت شه تستم خیلی ذوقشو دارم نی نی دختر دلم‌میخواددد

ی روز در میان اقدام کن مخصوصا روز های تخمک‌ گذاری اگه نمیدونی کیه کیت تخمک گذاری بخر با اون میفهمی تخمگ گذاری داری یا نه

الهی بمیرم😭😭😭😭😭خدا بهت خوشگلشو ببخشه عزیزم ناراحت نباش😿😿😿😿😿😿ولی تا ماه اخر بارداری اجازه ...

عزیزممم خدا نکنه این چه حرفیه ان شاء الله به سلامتی دختر نازت رو بغل بگیری و بزرگش کنی 

ممنونم از محبتت

باورت می شه من تو اوج دردام حتی کیسه آبم سوراخ هم نشد 

آخر سر با فشار خودم کیسه آبم پاره شد

خوش به سعادتت که فرشته تو دلت داری برام خیلی دعا کن موقع تکون خوردنش 😘😘

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️