2777
2789
عنوان

به نظرتون خیلی زشتم؟

805 بازدید | 62 پست

نمیشه عکس بذارم ۲۲ سالمه بعد قدم ۱۵۹ خیلیم بی بی فیسم اصلا به هرکی سنمو میگم باور نمیکنه اعتماد به نفسم خیلی میاد پایین🙂 موهام مشکی چشام درشت قهوه ای روشن پوستمم گندمی هیچ عملی نکردم بینیم نچرال کوچیکه همچی تقریبا راضیم وزنمم ۵۳ ولی قدم خیلی اذیت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خوشگلن هر کی به چشم یکی

اعتماد ب نفستو افزایش بده

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
ندیده ما چطوری بگیم از کسایی که دور و برتن بپرس

دو رو بریام میگن خوشگلی میگم دیگه قیافم مشکلی نداره فقط قدم خیلی اعتماد به نفسمو گرفته هرکی میبینه میگه وای چقدر کوچولویی هم سنام همه ۱۷۰ اینا من پیششون یه ذرم اصلا به هرکی میگم ۲۲ سالمه میگه نه بابا تو نهایتش ۱۷ سالته  چون بی بی فیسمم اصلا خیلی کم سن دیده میشم خواستگار اینام واسه همین ندارم

وا ندیده چطور بگیم خب عکست رو بزار و پاک کن

قیافم مشکلی نداره خیلی بی بی فیسم قدمم کوتاهه همه میگن وایی چه کوچولویی میگن مثل اینکه ۱۷ سالته همه فکر میکنن دروغ میگم ۲۲ سالمه حتما باید شناسنامه نشون بدم تا باور کنن

وااا چون میگن بی بی فیسی اعتماد بنفست از بین میره؟ 

آره اصلا دلم نمیخواست بی بی فیس باشم خیلی بده مثلا هرجا میری میگن دانش آموزی؟ به هرکی میگی ۲۲ سالمه میگن برو بابا دروغ نگو اینا واسه همینن خواستگار اینا نیست چون هرکی میبینه فکر میکنه ۱۶.۱۷ سالمه

دو رو بریام میگن خوشگلی میگم دیگه قیافم مشکلی نداره فقط قدم خیلی اعتماد به نفسمو گرفته هرکی میبینه م ...

قدت مشکلی نداره از تو قد کوتاهترشم هست همچین اعتماد به سقف دارن که نگو دختره ۱۵۰ قدشه انگار از دماغ فیل افتاده

خواستگار هم به وقتش میاد

قدت مشکلی نداره از تو قد کوتاهترشم هست همچین اعتماد به سقف دارن که نگو دختره ۱۵۰ قدشه انگار از دماغ ...

آخی فقط قد نیست که میگم دیگه قیافمم بی بی فیسه یعنی به همه فکر میکنن ۱۶ سالمه ولی الان ماشالله دخترای ۱۶ ساله دو برابر منن 

عزیزم صورتت  کوچیکه؟  اگه اره مثلا موهات رو رنگ کن یا کفش پاشنه بلند بپوش

نه کوچیک نیست اصلا صورت مظلوم بچگونه ای دارم همه میگن چقدر مظلومی هنوز بچه اس در حالی که اینطوری نیستم