2777
2789
عنوان

چجوری به خانوادم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 34 پست

دیگه بدن و اعصاب خودته 

هر کاری دوس داری بکن

خانوادتم اعتراض میکنن دلشون برات میسوزه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جووونم خداببخشه برات منم عشق دوقلوهستم به حرفاشون توجه نکن مهم خودتی وهمسرت منم بچه دومم خانوادم ناراض بودن مهم خودمم من میخام بزرگش کنم و تربیتش کنم چرابقیه دلخورن

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

مبارکه 

اگر قرار هست از اونا کمک بخوای حق دارن اعتراض کنن 

در غیر اینصورت کاملا به خودت مربوطه.

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
چرا الکی حرف میزنی؟

بخدا راس میگم بارداری خیلی ب بدن فشار میاره زایمانم کل سیستم ادراری و واژن و رحمت بهم میریزه

داغ بچهاتون نبینی ولی ۴ تا کافیه بنظرم بهرحال خود دانی

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

مبارکه باشه عزیزم

بسلامتی زایمان کنی

واقعا اگه توانشو داری خیلی هم عالیه...

الان بظاهر روشنفکرای نی نی سایت ها میان یه حرفی میزنن میرن بعد همینا تو پیچای خارجی هایی که ۶و ۷ تا بچه دارن شروع میکنن به تحسین کردن و حس خوب دادن....

به کسی کاری نداشته باش خدا هم روزیشون رو میده و هم توانشو

ینی فقط منم ک ب ظرفیت ماشین فک میکنم ؟🙄😂همش میگم بچع بیشتر از سه تا شد بزرگ شدن چجوری بریم مسافرت 🥴

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
بخدا راس میگم بارداری خیلی ب بدن فشار میاره زایمانم کل سیستم ادراری و واژن و رحمت بهم میریزه داغ با ...

والا الان زنای قدیمی از ما جوان‌ترها  سالم ترن، اگه میخو است خطری داشته باشه تا الان باید اونا خدانکرده می‌مردند مخصوصا با اون امکانات قدیم‌‌‌‌‌‌...

🙄 خیلی‌ تاثیر گذار بود حرفت 

حقیقته ولی استارتر بدش اومد انگاری

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️