2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم اول بارداریم یه دفعه سریع چاق شدم بعد به خاطر ویار لاغر شدم دوباره بعد ماه 3 وزن گیریم نرمال شد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آره منم اول بارداریم یه دفعه سریع چاق شدم بعد به خاطر ویار لاغر شدم دوباره بعد ماه 3 وزن گیریم نرمال ...

من الان ویار دارم

خیلی هم نمیخورم واقعا

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

حتما تو تغذیه ات تغییر ایجاد شده  ورگرنه نی نی الان 5 گرم هم نیست حتی

نه بچه وزن نداره

فکر کردم شاید تغییرات هورمونی یا تغییرات بدن خودمه

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

نه بچه وزن نداره فکر کردم شاید تغییرات هورمونی یا تغییرات بدن خودمه

بچه که وزن نداره تغییرات هورمونی یه دفعه باعث میشه زیاد بخوری من فکر کنم قبل بارداری 73 بودم بعد ماه اول شدم 75، بعد ماه دوم که ویارم شروع شد تا ماه 3 دوباره شدم 73

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

نزدیک زایمان شدم 83...نرمال بود اضافه وزنم البته از ماه 7 دیابت گرفتم هر روز صبح یه دونه قرص قند میخوردم که باعث می‌شد چاق نشم