2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی هم که درک و شعور کافی برای احترام گذاشتن به اعتقادات وعلایق دیگران رو ندارن نظرم نمی‌خواد بد ...

عزیزم عقاید ب کنار من خودم خیلی ادم معتقدیم 

خاک پای اهل بیتم

اما مثلا حلما از القاب حضرت زینب هستش بسیار قشنگ زیبا هم اسم قشنگیه هم القاب اهل بیته

خدیجه خیلی اسم سنگینیه حالا ترکیبش با اسم دیگه واقعا سنگین ترش میکنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آره عزیزم باید باشه برای همین می‌خوام یه اسم ترکیبی بزارم که با اون صداش کنم 

اهاان خب همون خدیجه نورا خوبه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دوستانی هم که درک و شعور کافی برای احترام گذاشتن به اعتقادات وعلایق دیگران رو ندارن نظرم نمی‌خواد بد ...

ولی باور کن این ترکیبات اسم مثل خدیجه نورا و محمد کوروش و زینب نازنین ؛ از همه بیشتر موجبات تمسخر اسامی اهل بیت رو فراهم میکنه

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
عزیزم عقاید ب کنار من خودم خیلی ادم معتقدیم  خاک پای اهل بیتم اما مثلا حلما از القاب حضرت زین ...

شما خیلی محترمانه نظرتون رو فرمودید منم بهش فکر میکنم 

این رو برای کسایی گفتم که ادب وتربیتشون درحد  خانواده خودشون نه یک جامعه بزرگ با انسان های متفاوت و افکار متفاوت 

نورای خالی خوبه

قصد دخالت ندارم ولی اسم خدیجه الانم نیس چه برسه 10 سال دیگه کسی بخواد صداش کنه 

فقط خودتونو در نظر نگیرید به اون بچه هم فکر کنین که 10/15 سال دیگه خجالت میکشه اسمشو جایی بگه 

و آخرش قطعا یا اسمشو عوض میکنه یا مستعار میذاره 

دختر دایی من 35 سال پیش اسمشو گذاشتن صدیقه 30 ساله به یه اسم دیگه صداش می‌کنن 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
هیچ کدوم ساجده مهلا

اسم من ساجده اس یکیس کافیه این ترکیب

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
نورای خالی خوبه قصد دخالت ندارم ولی اسم خدیجه الانم نیس چه برسه 10 سال دیگه کسی بخواد صداش کنه  ...

برای همین می‌خوام یه اسم دیگه کنار خدیجه بزارم که با اون صداش کنم آخه خدیجه رو نذر کردیم نمیتونم بزارمش کنار مثلاً  نازنین زینب همه زینب صدا میکنن هیچکس نمیگه نازنین یا فاطمه یاس زو‌همه یاسی صدا میکنن