2777
2789
مهر ماه نوشتی قطع ارتباطی مادرشوهر زنگ میزه به شوهرت توی تایم اداری این تاپیک امروز مال بعد از اون ...

بله مال دوشب پیشه بااینکه گفته بودم نزنن لج میکرد میزد شوهرمم فهمید بامن سرلج داره جوابشونو نمیداد زنگ میزدن به دروغ میگفتن ما زنگ زدیم به زنت جواب مارو نداد خلاصه چغولی و ازاین حرفا منم به پدر شوهرم زنگ زدم گفتم به خانمت بگو تایم کاری به شوهرمن زنگ نزنه ولی لج میکرد دیگه خودم باهاشون قطع بودم که یکاره برداشت اون پسر الدنگشم اورد که مثلا عروس چیکارس بیابریم خونه داداشته که منو تخریب کنن منم وسایل پذیرایی همه چی اماده کردم فقط سرو سنگین بودم مثلا جاریم بعد یکسال قطع رابطه همچین پررو لباسشو درورد نشست رومبل اصلا هم خبر نداده بود اونارم داره شام میاره

عکس العمل شوهرت چی بود؟ نگفت اونا مهمون بودن نبایدمیزاشتی شام برن؟ شوهر من بود یه دعوای م ...

ببخشید که تو قلمروی خودم بهم حرفای زشت زدن اگه اینکارو میکرد خودشم بیرون میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مال دوشب پیشه بااینکه گفته بودم نزنن لج میکرد میزد شوهرمم فهمید بامن سرلج داره جوابشونو نمیداد ز ...

اسی

به مادرشوهرت چجوری مطرح کردی تایم کاری به شوهرت زنگ نزنه؟

به نظرم بهش برخورده.

پیش خودش گفته پسرمه. هر موقع دلم بخواد بهش زنگ میزنم

چقدر خوبه شوهرت انقدرررررر برات اهمیت قائل میشه

اسی به مادرشوهرت چجوری مطرح کردی تایم کاری به شوهرت زنگ نزنه؟ به نظرم بهش برخورده. پیش خودش گفته ...

شوهرم خانوادشو میشناسه اخه وقتی باردار بودم همش زنگ میزد رفتار شوهرم باخودمو خانوادم تغییر میکرد راهکار اشتباه بهش میداد به قول خودمون پرش میکردشوهرم شمارشو پاک میکرد که تایم مکالمشونو نبینم من ازهمراه من ری  مکالماتو دراوردم گفتم چرا به من دروغ میگفتی تو که بامادرت تایمای طولانی صحبت میکنی و...

😁😁😁 منم میگم به حرف راحته وگرنه همسرت آدم خوبیه داره باهات راه میاد خوشبخت بشین💖💖💖

اخه منم توهمه سختی ها کنارشم عزیزم ایناهنیشه توسختیها نیستن تو راحتیا پیداشون میشه

چون شوهرم دوسم داره بهم حسادت میکنن داداشش که گفت زن و میشه بندازی دور منم بلند بلند گفتم شماهارو می ...

🥺🥺🥺

چه خوب

کاش منم میتونستم اینو درمورد شوهرم بگم

خواهر بی شخصیتش خونه مادرشوهرم بی‌دلیل به من بی احترامی کرد. شوهرم عوض اینکه اونو بخاطر حرفایی که به من زده بود تقبیح کنه، ضعفا و نواقص دیگه اش رو زد تو سرش و در مجموع به جای اینکه همه متوجه بی ادبی اون بشن ، شوهرم رو به چشم یه آدم بی منطق سطحی خاله زنک دیدن (خیر سرش مثلا میخواست از من دفاع کنه)

بعد از دو هفته خواهرش با شوهرم گرم گرفت هنوز با من قهره

🥺🥺🥺 چه خوب کاش منم میتونستم اینو درمورد شوهرم بگم خواهر بی شخصیتش خونه مادرشوهرم بی‌دلیل ...

البته شوهرمنم بعدش ناراحت شد که اون‌ مدلی رفتن ولی خودش میدونست مقصرن اولم ازحرف برادرش شروع شد