2777
2789
عنوان

میشه؟

64 بازدید | 6 پست

کسی آدمو دوست داشته باشه ولی مرتب و بیشتر روزها تقریبا هر روز با زبونش و حرفاش آدمو آزار بده قلب آدمو بشکنه؟! 

شوهرم وقتی بپرسم میگه دوسم داره ولی هر روز حرفایی نیزنه که می دونه قلب میشکنه تحقیر خودم خانوادم... 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

اصلا یجوریه وقتی میاد خونه دوست ندارم برم از اتاق بیرون که نبینمش

جمعه ها که مصیبته

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر خودم میگم، اگ کسیو دوس داشتع باشم هیچوقت ازارش نمیدم، شدع خودم سختی میکشم نمیزارم اون سختی ب ...

منم همینم برای همین مطمئنم دوسم نداره و دروغ میگه

شوهر منم همینه که میگه دوست دارم و... ولی هیچوقت از من حمایت نمیکنه یا تا حرف مادرخاهرشو میزنی وحشتن ...

خوشبحال اونایی که شوهر خوب و مهربون وحامی دارن مال من مادر و خواهرش که هیچی اونو خب می دونم اونارو بیشتر از من دوست داره هیچی نمیگم درموردشون ولی حس می کنماصلا یه ذره هم منو دوست نداره خیلی تو دلم خالی شده خیلی شکننده شدم حس بدبختی دارم که عمرمو جوونیمو پاش گذاشتم و همش به باد هوا رفته و الان انقدر بی پناهمو خلا عاطفی دارم