2777
2789
عنوان

بیمارستان مسیح دانشوری

3472 بازدید | 11 پست

دخترم ۴سالشه تابستونی بردمش کلینیک  آلرژی  تهران پذیرش  نکردن گفتن چون زیر ۶ساله نمیشه براش کاری کرد بعد چند روز پیش از کسی شنیدم بچش ۵ سالش بوده برده بیمارستان مسیح دانشوری بستریش  کردن کلی بهش رسیدن آلرژی  داشته خوب شده حالا من نمیدونم دخترم بیارم ۴سالشه کاری میتونن براش بکنن آلرژی  شدید داره راهمون تا تهران خیلی زیاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان مسیح دانشوری یکی از بزرگترین بیمارستان‌های مخصوص بیماری‌های تنفسی هست واسه همین اکثر بیماران بدحال کرونایی اونجا بستری میشدن، و دکترهای باتجربه ای هم داره 

بیمارستان مسیح دانشوری یکی از بزرگترین بیمارستان‌های مخصوص بیماری‌های تنفسی هست واسه همین اکثر بیمار ...

دخترم الرژی  داره شبها وقتی می‌خوابه اصلا از بینی نمیتونه نفس بکشه انگار داره خفه میشه حالا نمیدونم چیکار کنم

دخترم الرژی  داره شبها وقتی می‌خوابه اصلا از بینی نمیتونه نفس بکشه انگار داره خفه میشه حالا نمی ...

پس همون بیماری تنفسی میشه 

نهایت خیلی نگران محیط بیمارستانی دکتر خوب پیدا کن ببر مطب

پس همون بیماری تنفسی میشه  نهایت خیلی نگران محیط بیمارستانی دکتر خوب پیدا کن ببر مطب

۱۰۰۰کیلومتر تا تهران فاصلمونه چند ماه پیش اومدم تهران بردم کلینیک خورشید هیچ دارویی نداد گفت سنش کمه نمیشه کاری براش کرد الان ک هر دکتری نوبت بگیرم میگم شاید دوباره کاری نکن براش هر سری ک بیاییم تهران کلی هزینمون میشه 

۱۰۰۰کیلومتر تا تهران فاصلمونه چند ماه پیش اومدم تهران بردم کلینیک خورشید هیچ دارویی نداد گفت سنش کمه ...

آره حق داری، الان اکثر دکترها مشاوره آنلاین دارن میتونی تمام آزمایشات رو براش، بفرستی، تحقیق کن دکتر خوب پیدا کن ببین مشاوره آنلاین دارن یا نه