2777
2789
عنوان

بچه پشت سر هم

527 بازدید | 30 پست

پسرم دو سال و نیم فردا بستری میشم دومی رو زایمان کنم الان کل دغدغه من این پسر بزرگم دومی رو نزنه چون ماشاالله دست بزنش عالیه الان شوهرم میگه براش اسباب بازی می‌خریم میگیم داداشی آورده 😂

شما تجربه ای دارین ؟

ان شاالله بسلامتی فارغ بشی🤲🏻🤲🏻 من مجردم تجربه ندارم😀 فقط ازت یه خواهشی دارم برای ازدواجم از ته دلت دعا کنی میدونی دعای شما که میخوای یه فرشته رو بیاری چقدر درگیره مرسی در پناه خدای مهربون خودتو فرشته ات❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو همون شرایطم از ساعت ۴ بیدادم پسرم سرفه میکرد دخترمم بیدار شد فکر کن از ساعت ۴ اومدیم داخل سالن پسرم ۲ سالشه دخترم ۹ ماهشه 

اما تا دلت بخواد حمله میکرد بچه رو بیدار کنه ۱۶ ماه تفاوت سنی شونه بخاطر همین دخترم با کوچکترین صدایی بیدار میشه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
بله دارم الآنم بیدارن دوتایی🤕 دخترم دو سال و اندی پسرم ی سال و اندی شه یسره در حال خراب کاری و ج ...

وای خدا حفظشون کنه من پسرم خیلی قلدره بچه های بزرگتر از خودشو میزنه برا همون ذهنم همش درگیره 😂😂

الان مسئولیت همسرت سنگین تر میشه ،تو نمیتونی به نوزادت رسیدگی نکنی چون هم کار زیاد. داره هم محبت رو درک می‌کنه ،همسرت باید هوای پسر بزرگتر رو داشته باشه تا اون احساس کمبود محبت نکنه ،در ضمنش هم یکم ب تو کمک کنه تا کارهات کم بشه بتونی به اولی توجه کنی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
وای خدا حفظشون کنه من پسرم خیلی قلدره بچه های بزرگتر از خودشو میزنه برا همون ذهنم همش درگیره 😂😂

مث دختر منه🤣🤣🤣عزیزم ایشالا بسلامتی فارغ شی و خوش قدم باشه نی نی تون

من اشتباه میکنم سر اینک کوچیکه رو دعوا می‌کنه یسزه دعوا میکنم

کادو و اینا گرفتن خیلی خوبه از طرف نی نی ب داداشش.اما بنظرم اینم خیلی مهمه ک بخاطر نی نی داداششو دعوا نکنید ک حساس نشه بهش...من ک خیلی بی صبر و حوصله م ایشالا شما مث من نباشید و بتونید مدارا کنید باهاشون مخصوصا بزرگه ک بیشتر می‌فهمه الان

الان مسئولیت همسرت سنگین تر میشه ،تو نمیتونی به نوزادت رسیدگی نکنی چون هم کار زیاد. داره هم محبت رو ...

خیلی میونش با پسرم خوبه ولی خیلی تازگیا مامانی شده شوهرم با خودش می‌بره بیرون و... 

بسلامتی زایمان کنی

برای منم دعا کن لطفا میگن دعای  زائو درگیر ه تورو خدا اسمم بیار و دعام کن 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"