2777
2789

که کمکتون میکنند شما فقط بلدید غر بزنید

عزیزم گفتم برو شیشه واسه ترشی بخر

همه وسایل هاشم آماده کرده بودم نمی انداختم کل مواد خراب می‌شد رفته به جای ۴ تا ظرف یک لیتری ۵ تا ظرف ۴ لیتری خریده ساعت ۱۰ شب هم برگشته که دیگه نمیشه برد عوض کرد

تو جای من بودی قربون صدقه اش میرفتی و تعظیم و تشکر میکردی 😝😝😝

آره اگه اخلاقش خوبه تشکر میکردم ومیگفتم عالی تازه بقیشونم به کارم میاد چقدر تو باهوشی که فهمیدی من باز لازم دارم شیشه های 4 لیتری

چیز لاعلاجی نیست که نگه میداری 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اگه اخلاقش خوبه تشکر میکردم ومیگفتم عالی تازه بقیشونم به کارم میاد چقدر تو باهوشی که فهمیدی من ب ...

من تا آخر عمرم هم ظرف های ۴ لیتری به دردم نمیخوره

وسایل شور و ترشی ام هم همین جوری تو هوا مونده 😝😝😝

منم همسرم یه چی بهش میگم بخر اشتباهی میخره از عمد که نیست مثلاً بهش گفته بودم قرص ففول بخر رفته فرفورت خریده اشتباه شنیده همسر شما هم همین طور یه یادش رفته

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
به خدا دو روزه دارم وسایل شور و ترشی آماده میکنم  ظرفهایی خریده که به درد هیچ چی نمی خوره تازه ...

مردهای دیگه هم بی نصیب نیستن😁😁😁😁

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
منم همسرم یه چی بهش میگم بخر اشتباهی میخره از عمد که نیست مثلاً بهش گفته بودم قرص ففول بخر رفته فرفو ...

مساله من اینه عزیزم 

من بعد از ۱۵ سال جدا شدم سه ماهه حالا هر روز زنگ میزنه که بیا دوباره ازدواج کنیم منم گفتم تا تغییر نکنی به هیچ وجه شرایط همسر من با همسر شما یکی نیست 🙂

بش بگو امروز بره عوض کنه، تا راه حل هست چرا ناراحتی

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

من مهمون داشتم خونه نبودم ب شوهرم گفتم برو از تو  حموم ژل بهداشتی منو بردار بزار تو اتاق .رفته از تو آشپز خونه مایع دسشویی رو بزداشته گذاشته تو کمدم اینقدم خوشحال بود گفت عزیزم ژله رو گذاشتم تو کمدت پشت کیفت رفتم نگاه کردم دیدم ژله تو حمامه مایع دست شوییم پشت کیفم 😂😂😂

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
مساله من اینه عزیزم  من بعد از ۱۵ سال جدا شدم سه ماهه حالا هر روز زنگ میزنه که بیا دوباره ازدو ...

برخی مسائل از اختیار خارجه. ببرینش پیش روانپزشک یقینا دارو برا حواس پرتی و فراموشی براش دارن، یک دفترچه با قلم بش هدیه بدید، موقع سفارش و رفتن به بیرون چیزهایی که میخواین بخره تو بنویسین، ببره با خودش، هر چی خرید رو خط بزنه. این یک راه حلش هست.