2777
2789
عنوان

میخوام بی خبر برم خوابگاه بمونم

390 بازدید | 17 پست

فقط نمیخوام دیگه تو این خونه باشم

خودشون روانین دارن منم روانی میکنن هرثانیه کنارشون بودن مثل شکنجه س عذابه هرروز بحث و دعوا غرغر سرچیزای چرت و الکی 

بعد هر دعوا بهم حلمه دست میده میلرزم نفس کشیدن سخت میشه برام تا چند دقیقه بی اختیار اشکام میریزه هرروز سردرد نمیتونم تحمل کنم هر اتفاقیم بیفته از حسی که الان دارم بهتره انگار با موندن دارم به خودم توهین میکنم و بهشون اجازه میدم هرکاری میخوان باهام بکنن

حمله هات پانیک اتک عزیزم منم داشتم برا استرس فشار عصبیه 

اگر بری از خونه بدون باز گیر میدن چرا رفتی  وای خونه مامان بزرگ من همینجوری عمه هام هم دوتا مجردن کلا هر وقت از قدیم می‌رفتیم اونجا این داستان ها بود. همش تنش

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
حمله هات پانیک اتک عزیزم منم داشتم برا استرس فشار عصبیه  اگر بری از خونه بدون باز گیر میدن چرا ...

اره پنیک خفیفه

میدونم گیر میدن دلیل رفتنم همینه ب قصد برگشت نمیرم

تو این شرایط نه میتونم واسه کنکور بخونم نه زندگی کنم فقط خودمو گول میزنم و درحال درجا زدنم کاش حداقل میمردم انقد مجبور به تحمل نبودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو داستان رو کامل بگو بدونیم چی شده، تا بتونیم کمکت کنیم

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
خوب تو داستان رو کامل بگو بدونیم چی شده، تا بتونیم کمکت کنیم

کل خونواده مشکل روانی دارن وسواس اسکیزو 

توهمی و عصبی ان خونه رو کردن جهنم بیرونم نمیذارن برم که هربارم برم بعدش دعوا میشه کتابخونه هم نمیذارن

حتی اگه بشه باز شب که باید برگردم همین خونه نمیخوام ببینمشون حالم از اینکه کنارشون باشم بهم میخوره 

کل خونواده مشکل روانی دارن وسواس اسکیزو  توهمی و عصبی ان خونه رو کردن جهنم بیرونم نمیذارن برم ...

خو باهاشون صحبت کن، یا حرفاتو از طریق یک نفر که ازش حرف شنوی دارن بشون برسون. اگه دیدی ج نداد یرو خوابگاه تا نبودنت حس کنن.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
خو باهاشون صحبت کن، یا حرفاتو از طریق یک نفر که ازش حرف شنوی دارن بشون برسون. اگه دیدی ج نداد یرو خو ...

صحبت جواب نمیده با دیوار حرف بزنی بیشتر میفهمه حرفاتو

حس کردنشونم چیزیو عوض نمیکنه فقط برای دیوونه نشدنم میخوام دورباشم

خوابگاه کجا هزینش چطوره منم مشکلتو دارم شدیدا هدفم‌خودکشیه خستم

چندتا خوابگاه دختران هست قراره فردا برم ببینم

منم زیاد بهش فک میکنم هنوزم برا ادامه ی زندگی مطمئن نیستم یبارم خودکشی ناموفق داشتم

عمیقا خستگیتو درک میکنم

صحبت جواب نمیده با دیوار حرف بزنی بیشتر میفهمه حرفاتو حس کردنشونم چیزیو عوض نمیکنه فقط برای دیوونه ...

تستش بد نیس برو ببین چه پیش میاد.

واقعا کاش جایی بود معتبر برای این دخترا ، به نظرم مدارس باید خوابگاه هم داشته باشند 

شایدم باشه ما اشنا نیستیم

شنیدم اورژانس اجتماعی و بهزیستیم هست ولی زیاد اطلاعات ندارم راجع بش

چندتا خوابگاه دختران هست قراره فردا برم ببینم منم زیاد بهش فک میکنم هنوزم برا ادامه ی زندگی مطمئن ن ...

خب هزینش چجوریه؟

منم حدود یک ماه پیش خودکشی کردم ناموفق بود عین توام خانواده بسیارررررررررررر کم عقلی دارم اصلا درک ندارن مدام عصبیم