2777
2789
عنوان

کممممک چیکار کنم بچم بچرخه!!

1132 بازدید | 14 پست

خانما خواهشا کمکم کنید زایمان اولم طبیعی بودم الان دومی هفته ۳۹ بچه نچرخیده و متاسفانه عرضی قرار گرفته و دکتر گفته باید سزارین بشی و من به شدت از اتاق عمل و اون آمپول بی حسی از کمر می ترسم.

شنیدم بعضیا میرن پیش قابله ها ،اونایی ک واردن تو خونه با دست میچرخونن

ولی من قبول ندارم ،خطرناکه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتاق عمل و آمپول بی حسی اصلا ترس نداره خیلی راحت و عالیه هیچی متوجه نمی شی همه باهات حرف میزنن. خیلی زمان کوتاهه کلا ده دقیقه میبرنت بچه بدنیا میاد ان شالله . تمام.‌‌..الهی که به راحتی و سلامتی انجام بشه

عزیزم اتاق عمل و آمپول بی حسی اصلا ترس نداره خیلی راحت و عالیه هیچی متوجه نمی شی همه باهات حرف میزنن ...

همسرم جراحی انجام داده یه بار بی حسی بوده میگه واقعا بد بوده.منم ترسیدم

نه این نه ماه تحمل کردم با هزارتا درد الان برم یه بلایی سر بچم بیارن

اره اصلا ارزش نداره _

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
😭😭

ناراحت نباش گلم 

منم‌میترسیدم یادمه به دکتر بیهوشی گفتم میترسم گفت کدام یکی از پرستارا اذیت ات کردن بگو حسابشون رو برسم در همین حال که صحبت میکرد آمپول رو تزریق کرد من اصلا اونجوری متوجه نشدم 

همسرم جراحی انجام داده یه بار بی حسی بوده میگه واقعا بد بوده.منم ترسیدم

نه عزیزم من زایمان کردم اتاق عمل عالی بود اصلا استرس نداره دکترا با هم حرف میزدن و می خندیدن و یه نفر هم کنارم وایستاده بود همش باهام حرف میزد و سرگرمم کرده بود. فقط بیمارستان خیلی خوب برین.. زمانش خیلی کوتاهه . فوقش ده دقیقه بچه رو درمیارن نشونت میدن. بعدش دیگه به بخیه زدن می گذره. 

البته بچه آخرا ممکنه بچرخه ها نی نی منم نچرخیده بود هفته آخر چرخید.