2777
2789

سلام من برای اولین بار میخوام برم استانبول میخوام راجع به هتل و تور وجاهتی دیدنی و رستوران و خلاصه از هر چیزی که اطلاع دارید راهنماییم کنید. ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه نیتت خریده تور وقتتو تلف میکنه ولی اگه گشت و گذاره و خرید خوب باتور برو 

تورا معمولا بسته به تعداد روزشون برنامه ریزی میکنند هم توشهر میچرخونند هم پاساژ میبرن اینا بستگی به تورت داره 

من چند دفعه رفتم ولی بدون تور خودم برنامه ریزی کردم والبته کاری هم بود سفرم 

اگه بدون تور میری حتما جایی بگیر هتلو که به مترو نزدیک باشه چون کرایه اونجا زیاده مثلا تکسیم 

ببین هتل های اکسارای هم هست ارزون تره ولی منطقه جالبی نداره خود ترکها میگفتن خطرناکه برای جیب بری و اینا

ببین اگه نیتت خریده تور وقتتو تلف میکنه ولی اگه گشت و گذاره و خرید خوب باتور برو  تورا معمولا ...

عزیزم با پدر مادرم میخوام برم تو تکسیم میخوام با حدو ۱۰ تومن اینطورا بنظرت چه هتلی خوبه؟

رستورانم خوب من رستورانهای خاصی نرفتم 

از این کافه هاشون خوشم میومد میرفتم اونجا البته مک دونالد هست اون موقع ها خوب بود هم به صرفه بود هم خوشمزه 

پولم تبدیل کن ببین دلار به صرفه تر یا لیر معمولا دلار بهتره 

صرافی هاشونم شنبه یکشنبه معمولا بیشتریا تعطیله