2777
2789
عنوان

اولین باری که دیدمش...

537 بازدید | 22 پست

یه کت و شلوار مشکی با یه پیرهن آبی تنش بود و جلوی محل کارش ایستاده بود، قلبم لرزید و تا جایی که توی دید بود نگاهش کردم، الان بابای دخمل کوچولومه و کنارم نشسته.

شما هم اولین بارتون رو به اشتراک بذارید لذت ببریم.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

همیشه همه جا شماره مامانم و میدادم برای کارام ... تو چشمم نگاه کرد حول شدم شماره خودمو دادم .... والان ۸ ساله باهمیم ی دختر داریم 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باری که دیدمش یه پیراهن سفید مردونه شیک پوشیده بود با شلوار مشکی کت اسپرتشم دستش بود و خیلی مغرورانه داشت می‌خندید 

الانم بابای کنجد تو دلیمه الهی قربونش بشم

کاربری دست چندتا دوست😇😚
اولین باری که دیدمش یه پیراهن سفید مردونه شیک پوشیده بود با شلوار مشکی کت اسپرتشم دستش بود و خیلی مغ ...

ای جان بگردم کنجدتو 🥰

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اجرا داشت اون منو نميديد ولي من كل نگاهم بهش بود نميدونم چي ديدم توش كه همون حا قلبم براش لريزيد ديگ ...

چرا جدا بشین؟ چی شده مگه؟

اولین بار وقتی به دنیا امدم هر روز میومد بالا سرم مینشست نگام میکرد گریه میکرد بیارنش پیش من . ( پسر ...

الان در چه حالین؟

همیشه همه جا شماره مامانم و میدادم برای کارام ... تو چشمم نگاه کرد حول شدم شماره خودمو دادم .... وال ...

ای جانم 😍

خیلی خوبه ک بهش رسیدی خوشبخت بشی عزیزم🌹❤️

قربانت گلم