2777
2789
عنوان

درد و دل 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب نداره. منم اشتباه کردم ولی خودمو نجات دادم. نذاشتم این حالت دائمی بشه. شما هم نذار. خیلی خوب میتو ...

راست میگی 

این حال بد برام لازمه 

باید قوی تر بشم 

من حقم این جایگاه نبوده و نیست 😔

راست میگی  این حال بد برام لازمه  باید قوی تر بشم  من حقم این جایگاه نبوده و نیست ...

افرین، اره حق خیلیا نیس خیلی چیزا براشون پیش بیاد اما فک کن همونکه تلنگره! باید خیلی چیزا و براحتی و ارامش بدست بیاری!

من همین یه دونه ام!
سرم از درد داره منفجر میشه  کاش زندگی دکمه برگشت داشت 😔 برمیگشتم به قبل تولدم

اگه باشوهرت مشکل خاصی نداری نگران نباش این روزهامیگذره مردهابعدبدنیااومدن بچه بیشتراززناافسرده میشن .....

اگه باشوهرت مشکل خاصی نداری نگران نباش این روزهامیگذره مردهابعدبدنیااومدن بچه بیشتراززناافسرده میشن ...

نه مشکل دیگه ای ندارم 

همه چیزش خوبه 

افسردگیش برا منه 

حال خوبش با بقیه 

نگران بقیه بیشتر میشه تا من 

من انتظاری ازش نداشتم 

غیر اینکه دردمو ببینه 

حالمو بپرسه 

یه روزی ارزوش بود بدست اوردنم 

حالا محتاج یه لحظه توجهش کرده منو 

باید خودمو بیشتر دوست میداشتمولی اشتباهم این بود که تمامِ خودمو گذاشتم وسط تا اون پیشرفت کنه 

و با من همه چی ب دست اورد ولی همه چی یادش رفت 😔

این حال بد برام لازم بود 

از فردا بهتر زندگی میکنم 

ببخشید سرتون رو درد اوردم 

واقعا نیاز داشتم با کسی درد و دل کنم 

ممنون ازتون 

نه مشکل دیگه ای ندارم  همه چیزش خوبه  افسردگیش برا منه  حال خوبش با بقیه  نگ ...

اتفاقاتصمیم خوبی گرفتی زیادبهش توجه کردی نتیجه عکس داده اتفاقابخودت اهمیت بده برس ازشم توجه نخواه گاهی بی محلی بهترجواب میده موفق باشی گلم

فداتشم. اصلا نگران نباش. خودت تغییر کنی همه چی فرق میکنه

ممنون عزیزجان 

ببخشید ناراحتت کردم 

عیب من همین بود که اونو بیشتر از خودم دوست داشتم که خودمو فدای زندگی و اون کردم 

من اگه حالم خوب نباشه بیشتر ضرر دارم واسه بچم تا اینکه باشم و افسرده بشم 

ممنون بابت همه راهنمایی هات 

این شب لعنتی صبح که بشه  بهتر زندگی میکنم