2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ۶۰ سانت بودن  انچنان بلندبلندهم نبودن نمیدونم ۵۵ سانت بودن یا ۶۰  پیش آرایشگر ک رف ...

مث موهای من..رشد موهام میدونم کمه برا همین دلم نمیاد..ولی انگاری باید بقول شما پسرونه بزنم😂

سلام. یه سوال داشتم که مرتبط با این تاپیکتون نیست.

میخواستم بدونم خلط مدفوع پسرتون خوب شد؟ اگه بله چکار کردید؟ منم دخترم دوسه هفته ای میشه درگیره و حال بسیار بدی دارم... ممنون میشم جواب بدید.

سلام. یه سوال داشتم که مرتبط با این تاپیکتون نیست. میخواستم بدونم خلط مدفوع پسرتون خوب شد؟ اگه بله ...

سلام..‌متاسفانه نه.‌‌...یمدت خوب میشه باز برمیگرده.‌‌..از دکتراهم جوابی نگرفتم چون تو آزمایشاتش چیزی نیست...یکی گفت آلرژیه یکی گفت ذاتش بلغم کار میکنه..امیدوارم برا بچه شما یه عفونت ساده باشه ک بادارو حل بشه

سلام. یه سوال داشتم که مرتبط با این تاپیکتون نیست. میخواستم بدونم خلط مدفوع پسرتون خوب شد؟ اگه بله ...

عسل...آب ولرم‌...دم کرده آویشن..اینکه بچتونو گرم نگهدارید میتونه کمک کننده باشه

عسل...آب ولرم‌...دم کرده آویشن..اینکه بچتونو گرم نگهدارید میتونه کمک کننده باشه

خیلی ممنون. امیدوارم پسرت خوب بشه هرچی زودتر. یه مطلبی هست میذارم شاید کمکت کنه. خودم میخوام همینکارارو بکنم

1. زمستان فصل غلبه بلغم است و مصرف سردی‌ها مثل سالاد کاهو، الویه و ماست مضر بوده و در صورت مصرف، حتماً باید با مسهل خورده شود.
  2. سرد مزاج‌ها بهتر است همراه غذا ادویه‌جات، زعفران و یا سرکه شیره مصرف کنند.
  3. زرشک پلو با مرغ، باقالی پلو با ماهی، سالاد الویه و ماکارونی بلغم‌زا هستند و باید با ادویه‌جاتی مثل فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن یا زعفران مصرف شوند.
  4. تند غذا خوردن موجب تولید بلغم و سودای مضر می‌شود، خوابیدن پس از غذا سبب افزایش بلغم می‌شود.
  5. به جای چای از نوشیدنی های گرمی بخش، دم کرده ی دارچین و مقدار کمی زنجبیل استفاده کنید.
  6. وعده ناهار و بخصوص خوابیدن پس از آن باعث افزایش بلغم می‌شود.
  7. غلبه بلغم باعث سفیدی مو و موجب آرتروز و رماتیسم در اندام‌های تحتانی می‌شود، افراط در مصرف سردی‌ها موجب چاقی، کندذهنی و کاهش اعتماد به نفس و ترس می‌شود

عزیز در مورد موخوره هم اطلاعات زیادی ندارم. ولی یادمه چندساله پیش شامپو سبوس دار زدم که حجیم دهنده هستن اینا باعث موخوره میشن. گفتم بگم شاید به کارتون بیاد. امیدوارم گل پسرت حالش خوب بشه و از نگرانی دربیایی

خیلی ممنون. امیدوارم پسرت خوب بشه هرچی زودتر. یه مطلبی هست میذارم شاید کمکت کنه. خودم میخوام همینکار ...

فداتشم..ان شاءالله خدا به همه سلامتی بده بچه منو شماهم جزوشون باشه...بابت مطالبی ک گذاشتی هم ممنونتم گلم‌‌..😍

عزیز در مورد موخوره هم اطلاعات زیادی ندارم. ولی یادمه چندساله پیش شامپو سبوس دار زدم که حجیم دهنده ه ...

آره شامپومو عوض کردم یهو عجیب موخوره زدن ..ممنون گلم ک مطالب فرستادی😍😘

زمستان فصل غلبه بلغم است و مصرف سردی‌ها مثل سالاد کاهو، الویه و ماست مضر بوده و در صورت مصرف، حتماً ...

اتفاقا آخرین دکتری ک بردم گفت ذاتا شکمش بلغم کار میکنه دکتر شیمیایی هم بود..گفت غذاهای مونده بهش ندم مثلا غذای مونده ظهر.شیرگاو ندم..