2777
2789

لطفاً هنگام سوار شدن صندلی جلو  ماشین های ایربگ دار فرزندان خود را بغل نگیرید چون خدای نکرده در صورت تصادف و عمل کردن ایربگ حتما اسیب جبران ناپذیر به فرزندتان وارد میشود ،یا ایربگ را از مدار خارج کنید یا فرزندانتان را در صندلی مخصوص بگذارید

نکته خوبی بود ،حتما هم بچه رو تو صندلی مخصوص بذارن پشت ماشین اونم ،جلو واسه بچه ها واقعا خطرناکه اوندفعه کلیپ دیدم طرف بچه یکی دوسالشو گذاشته بود صندلی جلو بدون هیچ جور محافظتی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه پیش خودمون رو صندلی میشینه هم خطرناکه؟ یعنی دوتایی رو صندلی جلو بغل نه کنار آدم

در موقع عمل کردن ایربگ اگر کمربند ایمنی را نبسته باشین فشار حاصل از عمل کردن ایربگ حتما اسیب بسیار جدی در حد مرگ وارد میکند

دخترمن یجا بند نمیشه همش سرپاهه میره عقب میاد جلو چکارش کنم

خیلی خطرناکه ،دوست من خانم بزرگ و بالغی هستش ،صندلی شاگرد نشسته بود و همسرش رانندگی میکرد که تصادف کردن، خداروشکر اسیب جدی ندیدن ولی دوستم با سر رفت تو شیشه پیشونیش کلی بخیه خورد طفلی،کمربند نداشت ،بچه ها که خیی ریز و کوچیکن خیلی شرایط بدتر میشه، بهشون یاد بدین تو ماشین شیطنت نکنن گرچه تو این سن و سال بچه ها حرف شنوی ندارن 😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خیلی خطرناکه ،دوست من خانم بزرگ و بالغی هستش ،صندلی شاگرد نشسته بود و همسرش رانندگی میکرد که تصادف ک ...

اخی اره اصلا گوش نمیده تازه میخواد بره پشت فرمون بزور میگیرمش خداخودش کمک کنه از خطرات حفظ بشن همه

این که خوبه

بعضی بچه ها تا کمر از پنجره بیرونن 

اونای دیگه از سقف ماشین بیرون هستن

نمی دونن چقدر خطرناکه

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

اخی اره اصلا گوش نمیده تازه میخواد بره پشت فرمون بزور میگیرمش خداخودش کمک کنه از خطرات حفظ بشن همه

الهی امین عزیزم ،به همسرت بگو با احتیاط تر رانندگی کنه ،یکم بزرگ تر بشن بچه ها حرف گوش کن تر میشن گلم