2777
2789

کیا تو این تایپیک سینستزیا ( یا حس آمیزی ) دارن؟

اگه نمیدونی چیه زیر رو بخون...

من اول از همه برای حروف شخصیت داشتم ینی مثلا بچه بودم حرف ((پ)) رو یه مرد ۴۰ ساله تصور میکردم که کلمه (ت) بچه اشه.

یا مثلا عدد ۴ رو رنگ زرد تصور میکردم.

خونمون و کرمی روشن تصور میکردم با اینکه رنگ دیواراش سفید بود.

یه چیز عجیب اینکه آدم هایی که سرم رو کلاه میذاشتن رو قرمز و آدمای خوب رو سفید میدیدم 

آدم هایی رو هم که دوست داشتم زرد میدیدم چون زرد رنگ مورد علاقمه💛

الآنم همونجوریم آدمایی که غمگین هستن رو مشکی میبینم و مزه اشون رو تلخ تصور میکنم.

مثلا نی نی سایت تو ذهنم سبزه ومزه ترش داره.

در پی این هیاهوها به آرامش نقاشی پناه میبرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه درمورد منم بگی 

چه رنگیم یا چطوریم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من که شما رو ندیدم و نمیشناسم چطری بگم

اهان باید بشناسی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چطور متوجه شدید که متفاوت از دیگرانید؟

بچه بودم نمیدونستم اما وقتی بزرگ تر شدم دیدم حافظه ام از بقیه بیشتره و همه چی رو رنگی رنگی تصور میکنم و خودمو با بقیه مقایسه کردم مثلا موقع خوندن قرآن رنگ سفید تو ذهنم میومد

در پی این هیاهوها به آرامش نقاشی پناه میبرم...
بچه بودم نمیدونستم اما وقتی بزرگ تر شدم دیدم حافظه ام از بقیه بیشتره و همه چی رو رنگی رنگی تصور میکن ...

دوره ای که برای آیلتس کلاس میرفتم یه متن راجع به این موضوع خوندم و جالب بود برام و برام سوال بود که چطور متوجه میشن این تفاوت رو.مرسی که جواب دادید

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸