2777
2789

من کم خونی داشتم از ۳،۴ماه قبل بارداری کپسول فرودین مصرف کردم تا حدودی برطرف شدکم خونیم اما ذخیره آهنم کم بود دکترم گف همون قرصو ادامه بدم یه روز یدوفولیک یه روز همین فرودین که توش اسیدفولیکم داره بخورم.الان میبینم میگن تو ۳ماهه اول ضرر داره نگرانم!میگن بچه بیش فعال میشه حقیقت داره؟کسی تجربه مشابه داشته

عزیزم فقط به حرف دکترت گوش کن اگر پزشک خوبی هست بهش اعتماد کن بقیه حرفارو ول کن 

من خودم افتضاح ترین بارداری رو داشتیم و انواع دارو ها الان دو ماهه زایمان کردم تجربم میگه اول خدا دوم گوش دادن به حرف دکتر 

خون‌ساز میخای

شیره انگور بخور

مویز

فالوده سیب ترکیب سیب به عسل عرق بیدمشک گلاب 

تا اینها هست و سلامت خودت و بچه تامینه سراغ قرص شیمیایی نرو

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.