خودممو اول میگم بچه ها برای هم دعا کنیم به حق فاطمه زهرا علیهاالسلام دامن هممون سبز بشه آمین
اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
سلام من ده ماهه اقدامم این ماه یه هفته عقب انداختم سه تا بی بی زدم همش هاله انداخت مسخواستم شنبه برم برای آزمایش که یهو لک شدم😭😭😭دنیا رو سرم خرای شد ازصبح درد شدیدی داشتم و خونریری رقیق و ملایم هنوزم نمیدونم چرااینجوری شد دکتر فقط بهم گفت تلفنی شاید بارداری شیمیایی بوده😢😢
تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
10 ساله عروسی کردم بچه دار نشدم دکترم گفت طبیعی نمیشه ای وی اف باید بکنین منم هزینشو ندارم.. چند ماه ال دی خوردم منظم بشه پریودیم بعد لتروزون خوردم امپول آزاد سازی زدم البته تحت نظر دکتر معمولب
اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
انشالله ب حاجت دلتون برسین من شیشم بی بی چک گذاشتم مثبت شد
خوش بسعادتت عزیزم برای همه دعا کن
الانم یه حسی دارم زیر شکمم فقط همین امروزم یه کوچولو نوک سینه هام درد میکرد ترشح هم دارم
الهی بگردم عزیزم انشالله از سمت خدا برای همه معجزه بشه دامنمون سبز بشه😢🙏
ان شاءلله عزیزم شما چی؟