2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفا 😔

178 بازدید | 9 پست

پیشونی بچم زخمه روش خون خشکیده از دیروزه میخوام چسب بخیه بزنم چجوری بزنم زیرشو چجوری تمیز کنم توروخدا راهنماییم کنین کسی تاحالا انجام داده

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
با بتادین

بتادین ندارم دستمال نم دار بزنم؟؟ خونش خشکه اصلا پاک نمیشه اشکال داره روی همون خون چسب بزنم؟؟ 

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره دکتر نبردی؟ خوب صبح‌چسبو میگرفتی

کی منو میگی؟؟؟ صبح گرفتم چسبو ولی جرأت زدنشو نداشتم الان میخوام بزنم از دکتر پرسیدم 

وقتی در این حد خشکه پس خون نمیاد دیگه جرا میخای ببندی؟

آره خشکه خون نمیاد ولی عمیق بود زخمش از صبح نه جرأت داشتم بزنم نه بچم گذاشته ولی عکسشو به دکتر نشون دادم گفت بهتره بزنی ولی نمیزاره میترسم جاش بمونه 

کی منو میگی؟؟؟ صبح گرفتم چسبو ولی جرأت زدنشو نداشتم الان میخوام بزنم از دکتر پرسیدم 

اره دیشب دیدم سرش رو

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
اره دیشب دیدم سرش رو

عزیزم من اولین تاپیکم دیروز واسش این اتفاق افتاد زخمش دقیقا بالای ابروشه 

عزیزم من اولین تاپیکم دیروز واسش این اتفاق افتاد زخمش دقیقا بالای ابروشه 

پس یه خانوم دیگه بوده

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم