2777
2789
عنوان

بچه ها خستم

565 بازدید | 17 پست

بچه ها یک شب مچ شوهرم و گرفتم. گفتم طلاق چهار پنج ماهم بود انقدر زد چشمم کلا کبود شد دست و پام و بست با چاقو حمله کرد میخواست من و ببره یک جا بکشه حتی من و دور یک پارچه پیچید انقدر التماس کردم بازم کرد بعدشم باز زد بهم گفت دیدی دختره قشنگ تره دیدی پولدار تره برای من ریخته ولی من تورو دوست دارم دروغ میگه فقط خودش و دوست داره هنوز یاد وقتی زدتو چشمم احساس کردم کور شدم بغضم میگیره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یک بچه میرفتم ک خانوادم و اذیت کنم. نمیتونم جداشم مامانم جدا شده خواهرم جدا شده من جدا بشم خیلی ب ...

بچه؟ مگه بچه هم آوردی؟حالا طلاق شاید نتونی بگیری چرا یه بچه بیگناه رو آوردی دیگه اخه عزیزم

کاش میشد بشی🖤💔
بچه؟ مگه بچه هم آوردی؟حالا طلاق شاید نتونی بگیری چرا یه بچه بیگناه رو آوردی دیگه اخه عزیزم

31 هفتم هنوز ب دنیا نیومده ولی امیدم همین بچه شده ک بتونم ادامه بدم من نمیتونم جدا شم بعد از ب دنیا اومدنش میرم دستگاه میزارم

معلومه که سقطش میکردی وقتی شرایطشو نداشتی و میدونستی همسرت آدم درستی نیست!!!!!

گنلهش و گردن میگرفتی ؟من یکی و سقط کردم نمیتونستم اینم از بین ببرم واسه همون یکی کلی عذاب کشیدم عذاب وجدان

31 هفتم هنوز ب دنیا نیومده ولی امیدم همین بچه شده ک بتونم ادامه بدم من نمیتونم جدا شم بعد از ب دنیا ...

نمیدونم چی بگم ایشالا که سالم دنیا بیاد خیر نی نیتو ببینی

ایشالا خدا یه راهی جلو پات بذاره و شرایط برات عوض بشه

کاش میشد بشی🖤💔
گنلهش و گردن میگرفتی ؟من یکی و سقط کردم نمیتونستم اینم از بین ببرم واسه همون یکی کلی عذاب کشیدم عذاب ...

گناه؟؟؟؟

گناه به چی میگی؟

به خاطر اینکه خودت به خیال خودت گناه نکنی و عذاب وجدان نداشته باشی یه آدم بی‌گناهُ به دنیا بیاری و بدبختش کنی؟

اینکه یه بچه با کلی حسرت و کمبود و بحث و دعوای پدر و مادرش بزرگ شه گناه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقاً این گناهه

گناه؟؟؟؟ گناه به چی میگی؟ به خاطر اینکه خودت به خیال خودت گناه نکنی و عذاب وجدان نداشته باشی یه آد ...

تو نترس من واسه بچم کم نمیزارم حشرت ب دلش نمیکنم خودم دارم کار میکنم ک بتونم سساپورتش کنم من خدا نیستم جون کسی و بگیرم هرکسی مشکل داره من خودم اذیت بشم بچم و اذیت نمیکنم ولی سقط فقط عذاب وجدانه فقطط تا با کفش من راه نرفتی قضاوتم نکن

گناه؟؟؟؟ گناه به چی میگی؟ به خاطر اینکه خودت به خیال خودت گناه نکنی و عذاب وجدان نداشته باشی یه آد ...

یعنی هیچ بچه ای ماور پدرش باهم دعوا نمیکنن مادر پدرت دعوا نکردن باهم تاحالا؟