2777
2789

بچه هاالان زنگ زدم من ب ی مشاور برامهاجرت گفت مورد داشتم پنج ماهه رفته کانادا

ب منم گفت میتونم هفت هشت ماهه پذیرش بگیرم یعنی واقعا میشه؟؟

اگه نتوانستی فراموشش کنی یعنی هنوز توی قلبش جا داری...کاش همینطور باشه من به همین راضیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چ طریقی میخای بری فرق داره تحصیلی. شغلی.... و اینکه من شخصا ب این مشاورا اعتماد ندارم

کاری

دوست دوستمه یعنی تاحدودی مورد اعتماده

اگه نتوانستی فراموشش کنی یعنی هنوز توی قلبش جا داری...کاش همینطور باشه من به همین راضیم
مامایی

رشته های پزشکی  و پرستاری تا جایی ک میدونم که اگر کاری بخوای کانادا بری خیییلی پروسه و مراحل داره... چون اول باید بری دنبال مدارک مورد تایید اونا... ک هم هزینه بره و هم زمان زیادی لازم داره... البته نمیدونم برای مامایی هم همینه یا نه

از چ طریقی میخای بری فرق داره تحصیلی. شغلی.... و اینکه من شخصا ب مشاورا اعتماد ندارم

خوب بنظرت از کسی آدم مشاوره بگیره؟ 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻