2777
2789
عنوان

دندون پر شده رو عصب کشی میکنن

1014 بازدید | 9 پست

من تو ۷سالگیم دندونم و پر کردم الان درد گرفته باز عصب کشی میکننش یا میکشن؟

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بله میکنن.ری آندو انجام میدن مجدد پر میکنن تاکید کن حتما برات روکش بزارن چون احتمال اینکه زود بشکنه بالا می‌ره بعد ری آندو

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ری آندو یعنی چی ؟

عصب کشی مجدد.برای پوسیدگی ریشه دندونی که قبلا عصب کشی شده انجام میشه.مواد قبل رو تخلیه میکنن مجدد پوسیدگی برمیدارند مواد پر میکنن و روکش میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عصب کشی مجدد.برای پوسیدگی ریشه دندونی که قبلا عصب کشی شده انجام میشه.مواد قبل رو تخلیه میکنن مجدد پو ...

گلم من دندون اسیابم همش تیکه تیکه افتاد ریشه مونده و ی تیکه کوچیک این دیگه درست نمیشه؟ 

یعنی گام ایمپلنت نمیخاد؟ چون هزینش زیاد برام خیلی کم مونده اندازه ی فلفل پست چیه گلم

منکنه دندونپزشک نیستم که بدونم ایمپلنت میخواد یا نه 

پست یه چیزی مثل پیچ هست 

وصل می‌کنه به باقیمانده دندون و روکش میبنده