2777
2789

اره چرا نشه خوشبحالش😂من یه قرون هم نمیتونم پس انداز کنم

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا بهش😐 من آلو توی دهنم خیس نمیخوره.تا یه چیزی پنهونی از شوهرم دارم سریع خودمم میرم بهش میگم . دل ندارم اصلا😑😐

و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️
ماشالا بهش😐 من آلو توی دهنم خیس نمیخوره.تا یه چیزی پنهونی از شوهرم دارم سریع خودمم میرم بهش میگم . ...

منم🤣🤣🤣

تازه شوهره من عین ماماناس دروغ گفتنی از چشمامو لهن حرف زدنم هل شدنم کاملا میفهمه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

چرا نمیشه البته الان با این گرونیا خیلی سخته  من یه خانمی رو میشناسم تو سالهای گذشته که طلا ارزون بود تیکه تیکه طلا گرفته نزدیک یک کیلو طلا داره   

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم