2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه نخوندم بگو شاید راحل داشته باشم

سلام خانما تووخدا کسی که تجربه ای داره کمکم کنه جیگرم داره آتیش میگیره الان این تایپیکو با چشمای اشکی دارم مینویسم 

نگین مگه ما دکتریم ما بلد نیستیم میدونم من ولی از اونایی که تجربه دارن میخوام دلداریم بدن فقط بدونم کسی مثل بچم بوده دلم آروم بگیره 😭😭😭

نوبت دکتر هم گرفتم برا مطب گفتن ساعت هفت عصر

من تا هفت عصر میمیرمو زنده میشم

بچم سه روزه سرفه ی شدید میکنه روز اول سرفش بردمش دکتر ولی هیچ تغییری نکرد امروزم میخوام ببرمش

نه شیشه شیر میخوره نه سینمو میگیره 

تو گلوش خلطه کلی سرفه میکنه تا راه گلوش باز بشه دیشب از بس سرفه کرد بالا اورد 

خیلی هم عرق میکنه 

توروخدا کسی که چیزی میدونه دریغ نکنه😭

خدایا شکرت  
سلام خانما تووخدا کسی که تجربه ای داره کمکم کنه جیگرم داره آتیش میگیره الان این تایپیکو با چشمای اشک ...

اصلا نگران نباش پس دوم من همینجوری ک گفتی بود حتی گریه میکر صداش درنمیومد بالای سرش میشستم ک اگه گریه کنه بفمم

بردمش دکتر گف 

فقط تنها راه حلش اینه ک یه دستگاه بخور سرد بگیری تو خونه روشن کنی 

یه شال یا کلاه پشمی گیر بیار گرم کن روی سینه بچع بزار تا گرم بشه اروم با قطره چکان شیر تو بدوش بهش بده بخوره 

وقتی سرفه میکنه بلندش کن اروم چن تا ضربه ب پشتش بزن تا خلط تز روی سینش بلند شه بریز بیرون 

واقعا تاثیری هم داره؟

اره من واس بچهام انجام میدم  خیلی خوبه تازه میتونی نمک یا جو درسته دازی گرم کنی و روی سینش بزاری

تا میخونه وقتی سرفع میکنه ب پشتش ضربه بزن اروم ک خلط از روی سینش حرکت نه

بخور سرد بخر خیلی خوبه من ۶ ساله دارم زمستونا روشن میکنم خیلی خوبه