2777
2789

یک سال و خورده ایه عروسی کردیم مادرشوهرم اون لباسهایی که براش کوچیک میشن رو جسارت میکنه میاره میگه خودت بپوش یا ببر بده به فامیلاتون که تنش میشه

من واقعا بدم میاد هردفعه یه بهونه آوردم و گفتم نه نمیپوشم یا ببرم بدم ناراحت میشن به قول خودش نو هستن دو سه بارم بیشتر نپوشیده ولی به هرحال کهنه است دیگه 

بنظرتون چه رفتاری کنم؟!!! 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهانه نیار،مستقیم و چکشی بگو نیار من ناراحت میشم حتی اگر لباس نو وقابل پوشیدن بود،بحث سوغات و کادو جداست ولی لباس از تو خونه اگر واقعا بهت برمیخوره نشون بده با رفتارت و سخنت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

جسارت میکنه 😂😂😂😂

بگو مادر جان من روم نمیشه لباس مستعمل به کسی بدم ... بدید به فامیلای خودتون مث اینکه تو شماها بد نیس اینکار😂😂😂😂

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

بگو مادرجون من لباس تن‌خورده ی کسی رو دوست ندارم بپوشم بزار تو پلاستیک بزار کنار خیابون یا دیوار مهربانی محتاج زیاد هست 

به فامیلامم روم نمیشه بدم ناراحت میشن

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

منم لباسایی ک نمیخوام تا میکنم مرتب میکنم میدم مادرشوهرم میگم بده هرکی صلاح میدونی 

دادنش مشکل نداده اون حرفی ک میزنه بده ، بگو ایندفه شوهرت تو شوخی یه تذکر بده بهش .

خودتم بگو مرسی دفه قبلیارم دادم نیازمند بازم داشتی بدم بهشون 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍