2777
2789
عنوان

کــــم گوی و گزیــــده گوی .. چون مـــــا ! :-)))

| مشاهده متن کامل بحث + 238926 بازدید | 49612 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی سلام مخصوص به باربر  

و امی 

لیدا

فاطمیا

مهسا

ننه لنگ دراز

بانو ایرانی

عمه پینار

بابا حجت  

بابای شنگول  

دیگه بقیه اش برای فردا شب چون باید اسامی یادم بیاد  

اوخی دخترم داری😍😍 میخواستم تگت کنم تاپیک اخرم تگ نشدی

کوجایی آفرودیت😍😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلاممممم  خوب هستید؟ چخبررررر آدم زنده اینجا هستتتت؟😅

سلامون علیکوم به روی ماهت 😘

شکر ، چون میگذرد غمی نیست ... 

نه دیگه ، مثل سابق آدم زنده اینجا رفت و آمد نمیکنه ولی خب گاهی سر می‌زنیم از سر دلتنگی ... 

سلامون علیکوم به روی ماهت 😘 شکر ، چون میگذرد غمی نیست ...  نه دیگه ، مثل سابق آدم زنده اینجا ...

واااای😍😍😍 سال ۸۸😍😯😯

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

🤗😍

اولین بارداریم سال ۸۸ بود هر چی از گوگل سرچ میکردم یه تاپیک از نی نی سایت میومد بالا ، گفتم حالا که اینجوریه خودم عضو شم که بیشتر بهره ببرم و چه خاطراتی دارم از این سایت 😁🥰

سلام دوباره بر آیندگان 😐💜

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن