2777
2789
عنوان

امروز ٣ روز ميشه از پوشك گرفتم بيايد باز 😂كمممممك

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٢٢ ماهشه

زوده الکی خودتو توی زحمت ننداز

بذار دو و نیم سالگی   قشنگ توی دو سه روز یاد میگیره

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤

قبل اینکه از پوشک بگیری باید با سرویس بهداشتی آشنا بشه بدونه وقتی دستشویی داره باید یا اونجا یا روی لگن کارشو انجام بده.یه دفه که نمیشه.رو لگن که نشست و جیش کرد با پدرش کلی تشویقش کنید و خوشحال بشین که تکرار کنه و براش عادت بشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

منم ۲۲ماهگیش شروع کردم دقیق یه ماه طول کشید که هم جیشو گفت هم پی پی ،وقتی می‌رفت دستشویی میگفتم اگه زور داری بزن اونم کلی فشار می‌آورد تا پی پی کنه دیگه یاد گرفت، الان۲سال ویک ماهشه دیگه بیرونم بریم پوشک نمیکنم

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
دقيقا منم الان اين مشكلو دارم انگار ميترسه 

ببین ببخشید که این حرفو میزنم ولی بزار ببینه که خودت میری اونجا جیش وپیف میکنی تا یاد بگیره نزار بدنتو ببینه ولی ببینه تودسشویی باید این کارو بکنه من بچم یه سال ونیمش که بود از بس پشت دردسشویی گریه میکرد مجبود بودم درو باز بزارم بعد خیلی راحتتر گفت

ببین ببخشید که این حرفو میزنم ولی بزار ببینه که خودت میری اونجا جیش وپیف میکنی تا یاد بگیره نزار بدن ...

بابا ميبرمش دستشويي ميگم بيا باهم جيش كنيم ميشينه منو ميبينه بعد پا ميشه ميره 😂بعد يه موقعهايي گير ميده كه جيش كن خوب ندارم ديگه از كجا بيارم 😂😂🤣