2777
2789
عنوان

رشته معماری یا عمران

312 بازدید | 15 پست

همش بهم میگن معماری بدرد نمیخوره راسته؟😑

کدوم رشته بهتره کسی هم میشناسید رفته باشه معماری

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارشناسی معماری داخلی خوندم خیلیم خوبه درامد و بازارکارش البته باید دفتر کار بزنی و نمایندگی بگیری مثلا برای پارکت و اینا که علاوه بر طراحی فروشم داشته باشی 

البته که عمران💜🌼💜

حتما خیلییی سخته نه؟

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
خودم

وایی جان من بگو درآمد داری بازارکارش کلا میگی لطفا

حتما خیلییی سخته نه؟

راستشو بخوای آره ،والبته برامنی که بابچه کوچک و کارو تغییر رشته توی ارشد به عمران،، که واحدکارام 2برابر شد، ولی چون علاقه داشتم موفق شدم خداروشکر به کمک همسر نازنینم🤍

بخوای میتونی نازگلم، چرانشه، سخت هست ولی نشد نداره. 

داداشمم عمران خونده، باغرغر و3ترم بخاطره مشروطی بیشتر، دقمون داد ولی خوند کارشناسیشو😅💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
راستشو بخوای آره ،والبته برامنی که بابچه کوچک و کارو تغییر رشته توی ارشد به عمران،، که واحدکارام 2بر ...

موفق باشی فداتشم 😍

من الان گیجم کدوم باید انتخاب کنم همش همش هم میترسم نتونم خودم حس میکنم عمران پولش بیشتره

موفق باشی فداتشم 😍 من الان گیجم کدوم باید انتخاب کنم همش همش هم میترسم نتونم خودم حس میکنم عمران پ ...

آره جانم،بازارکارشم حرف نداره، نگران نکن، برو سرچ کن درموردش هرچی میخوای،، مطمئن باش شاهه رشته‌هاش، حرف نداره، وووو آینده دار👌🏻💜

موفق باشی فداتشم 😍 من الان گیجم کدوم باید انتخاب کنم همش همش هم میترسم نتونم خودم حس میکنم عمران پ ...

قربون مهربونت، توام همینطور نازگلم☺️❤️❤️❤️

آره جانم،بازارکارشم حرف نداره، نگران نکن، برو سرچ کن درموردش هرچی میخوای،، مطمئن باش شاهه رشته‌هاش، ...

مرسی راهنمایی کردی قشنگم حتما💙

یه دختر خانمی هستش 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون