2777
2789
عنوان

بچاها بیاید بگید من و شوهرم از نظر مالی چه سطحی داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 34 پست
ما هردو با تمام توان از صبح تا شب کار میکنیم تو جاهاز خریدن واقعا هیچی ته حسابمون نموند

وای شما با این درآمد عالیتون اصلا چرا پس اتدار کنی لذت ببر حالشو ببر یکی پس انداز میکنه که نداره واسه روز مبادا تو که باید عشق کنی الان واسه بلک فرایدی برو ترکیه کیف کن واسه خودت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هفت تومن میشه زندگی کرد؟

ما ی خانواده 4 نفره ایم ک خونم نداریم و با ماهی 10 تومن داریم زندگی میکنیم چجور نمیشه

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن

از نظر من معمولی هستید و برای پس انداز پول آنچنانی ندارید این نظر من با توجه به زندگی خودم البته گفتم ما ماهی ۳۰ داریم همه چیز هم داریم قسط هم نداریم ولی یه زندگی عادی داریم از نظر خودم  کسی نریزه سر من لطفا.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
با هفت تومن میشه زندگی کرد؟

دوتایین عزیزم مگه میخواین کوه بکنین که نشه

خونه و ماشینم دارین تازه اگه زرنگ باشی ذخیره هم میکنی طلا میخری واس خودت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

ببین بستگی به خودتون داره یکی هست اصلا فکر آینده نیس همشو خرج میکنه که این اشتباه بلاخره آدم از آینده خبر نداره و حقوق شمام برا پس انداز خوبه ولی

من اگه جای شما بودم حقوق خودمو شوهرمو یکمش پس انداز میکردم و  سالیانه مثلا یه لنگه النگو مثلا۲۰ ملیونی یا سکه یا هرچی 

به عنوان پس انداز میخریدم 

شما که فرصتشو الان دارید هم میتونید به خوبی خرج کنید هم بلاخره آینده کم و زیاد داره باید پس اندازم کنید 

از نظر من معمولی هستید و برای پس انداز پول آنچنانی ندارید این نظر من با توجه به زندگی خودم البته گفت ...

خدا از چشم بد دور نگه تون داره ما یه ۱۰ میلیون بدهی داریم خدا میدونه هر راهی رفتینم نمیشه پیدا کنیم نه وام جور میشه نه کسی میده بهمون 

ما سه نفر هستیم حدودا بدون شهریه و این چیزا ماهی بین ده تا دوازده تومن خرج خونمونه ماه هایی هم بوده که پونزده تومن خرج کنیم بچه خرجش خیلی زیاد البته ما خیلی وقت رستوران و اینا نمیریم 

اگه اهل هفته ای رستوران رفتن نباشید راحت دو نفر با ده تومن حتی کمتر هشت تومن هم میتونید زندگی کنید بقیه اش رو هم پس انداز کنید 

ولی من کلا میگم کسی که خونه و ماشین داره بهتر از حال استفاده کنه پس انداز زمانی معنا داره که آدم بخواد به خونه و ماشین برسه 

تا بچه نداری با شوهرت برو مسافرت های اساسی عشق و حال کن 

ببین بهترین چیزی که من تو زندگی به دست آوردم حال خوبی که از مسافرت هام داشتم 

الان اینجا چرا پرسیدی؟

هرکس یه زندگی ای داره. همه مثل هم نیستن. اینجا هرکس بر اساس زندگی خودش نظر میده . کسی چه می‌دونه انتظار شما از زندگی چیه و نوع خوراک و پوشاک و تفریحات تون چیه؟

از نظر من معمولی هستید و برای پس انداز پول آنچنانی ندارید این نظر من با توجه به زندگی خودم البته گفت ...

والا ما هم درآمد دو تامون بالای سی تومن خونه و ماشین هم داریم کاملا کاملا معمولی زندگی می کنیم به هیچ وجه زندگی لاکچری نداریم فقط هر دو سه سال یک بار یکی از ماشین هامون رو عوض می کنیم و یه مسافرت خارج از کشور میریم  مثل چی هم کار می کنیم 😁😁😁😁

فکر میکنم حدود بیست تومن میمونه...

بنظر من‌برای دونفر و یه زندگی نرمال خوبه...

یعنی میتونید یه چیزهایی رو هم با مدیریت‌مالی و وام بخرید...و بقیه سال نرمال زندگی کنید..

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150