2777
2789

سلام دوستان

من دو ماهه که اقدامم برای بارداری..سیکلم ۳۰ روزه س و ۱۱ روز به موعد مونده

پریروز حالم بشدت بد شد یهو همراه با سردرد شدید گلاب به روتون ۶ بار بالا آوردم و معدم خیلی آشوب بود با حال خیلی بد رفتم اورژانس و دارو گرفتم دکتر هم نگفت علتش چی بود فقط سرم و امپول داد و یه سری قرص مسکن

گذشت و حالم بهتر شد اما همچنان دلپیچه های مشکوک دارم همراه با نفخ و نمیدونم علتش چیه نمیدونم مسکن هایی که دکتر بهم داده هر ۸ ساعت بخورم یا نه

بنظرتون میتونه ربطی به اقدام یا بارداری داشته باشه یا نه خیلی زوده؟تجربه شما چیه؟ممنونم از راهنمایی تون

در ضمن مسموم نشدم چون جدا از اینکه از غذای تازه استفاده کردم به جز من چند نفر دیگه همون غذاها رو خوردن و مشکلی براشون پیش نیومد دکتر هم حرفی از مسمومیت نزد فقط در مورد موعد و  لکه بینی و بارداری ازم پرسید 

البته احتمال میدم ممکنه بخاطر معدم هم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزن شاید انفولانزا گرفتی اگه باردار بودی دکتر ازت ازمایش میگرفت

نه علائم دیگه ای نداشتم آخه فقط گلاب به روتون سردرد و استفراغ های مکرر 

دکتر شک به بارداری کرد و ازم راجع به لکه بینی یا تاخیر پریود پرسید من گفتم خب آخرین پریود تاخیری نداشت یا لکه بینی ندارم اینم نگفتم که در حال اقدام هستم

عزیز جان، حواست باشه منم سر برداریم همینجوری شدم ولی من دارو های دکتر رو خوشبختانه استفاده نکردم شما هم که تو اقدامی حواست باشه دارو مصرف نکنید برخی داروها برای بارداری خوب نیستن و خطرناکه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیز جان، حواست باشه منم سر برداریم همینجوری شدم ولی من دارو های دکتر رو خوشبختانه استفاده نکردم شما ...

من خودمم سر همین فکرم مشغول شده اون روز تو اورژانس بهم سرم و چند تا آمپول برای معده درد و دل درد و حالت تهوع

زدن

چند تا قرص هم دکتر بهم داد که هر ۸ ساعت بخورم من چند بار خوردم البته ولی امروز هم دلپیچه دارم و گفتم نخورم بهتره

ممنونم عزیزم

نخور اگر هنوز به زمان پری نرسیدی برو آزمایش خون بارداری بده چون احتمالا زود باشه بی بی چک نشون نده، من دقیقا علایمی شبیه سرماخوردگی و کوفتگی شدید داشتم و دکتر هم اصلا به بارداری من شک نکرد اما من داروها رو نخوردم چون دکتر اصلا تشخیص نداد چرا من اینجور شدم پس برای چی داروهاش می خوردم، بعدها داروهاش رو تو نت زدم و دیدم چقدر مضر بودن خدا رو شکر که نخورده بودمشون

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نخور اگر هنوز به زمان پری نرسیدی برو آزمایش خون بارداری بده چون احتمالا زود باشه بی بی چک نشون نده، ...

مممنونم از راهنماییت عزیزم منم دیگه نمیخورم دکتر منم تشخیص نداد

مممنونم از راهنماییت عزیزم منم دیگه نمیخورم دکتر منم تشخیص نداد

ان شاالله مثبت باشه برای منم دعا کن