2777
2789
عنوان

نرم افزار بهتره یا it

1331 بازدید | 10 پست

سلام به نظرتون کدوم رشته بهتره بخونم 

رشتم انسانیه به ریاضی علاقه دارم ...

کدوم درآمد بهتری داره 

و بازار کار بهتر

اگه میشه بگید هر کدوم در چه زمینه ای فعالیت دارند

کدوم از رشته های برای اپلای به کشور های دیگه راحت تره

و اینکه من علاقه شدید دارم به کار های کامپیوتر و موشن گرافیک و برنامه نویسی 

هر کسی میگه رشته خودم خوبه.

ولی بنظر من شما برید سرفصلهای دروس هر دو رشته رو بررسی کنید.

نرم افزار خوبه ولی فکر نکنید آسونه

بهتره درست تحقیق و انتخاب کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا رشته مشابه همن تقریبا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اگه کامپیوتر بلدی بگو ببینم چرا آفیس ورد من کار نمی کنه کد میخاد و چیکار باید کنم

دانلودی ها اینطوری میشن 

اگر خودت دی وی دی شو داشتی که رمزو از اون باید برداری وگر نه یکی دیگه دان کن

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

اگه کامپیوتر بلدی بگو ببینم چرا آفیس ورد من کار نمی کنه کد میخاد و چیکار باید کنم

چون دانلودی ها استفاده کردی 

ببر برات نصب بکنند 

اگه زیاد این کار رو انجام بدید و رمز بدی و قبول نکنه کلا کامپیوتر ریست میشه پس اصلا زیاد امتحان نکن

چرا از چه لحاظ

اطرافیان مهندس ای تی هستند

نسبت به نرم افراز شغل بیشتری وجود داره براش

برای مهاجرت بیشتر نیاز هست و دوستانم که کشور های اروپایی هستند تعریف میکنند که به مهندس ای تی نیاز دارن